1800 TL Sistem Önerisi

Hocam benim attığım sistem nasıl yorumlar mısınız?
Benimkinden farkı RX460 olması ve güzel sistem olmuş bu bütçede X3440 işlemciden daha iyisi olmaz.
Ben yorumcu değilim konuyu okuyan varsa sadece düşük sistemlerde iyi olduğum için yorum yapıyorum.

Benimkinden farkı RX460 olması ve güzel sistem olmuş bu bütçede X3440 işlemciden daha iyisi olmaz.
Ben yorumcu değilim konuyu okuyan varsa sadece düşük sistemlerde iyi olduğum için yorum yapıyorum.

Peki hocam teşekkür ederim, sisteminiz içinde minnettar olduğumu belirtmek isterim

Herkesten özür dilerim hangi kafayla yazdım bende bilmiyorum. Ben normalde böyle bir insan değilim. Daha fazla yazmaya detay vermeye gerek yok uzatmayalım, boş bir konuşma olmuş. Dediğiniz işlemci Ryzen'lerle kapışır ama kapışır, nereye kadar?
5600X ile kapışabilecek mi ya da ileride oyunlarda destek olacak mı?
Şimdi bile destek yok o işlemciye güçlü ama destek olmadığı için gücünü oyunlarda kullanamıyor.
Açmıyor oyunları çünkü destek yok.
@370423
Hocam düşük bütçede siz ne yapıyorsunuz?
1500'e o sistem bayağı olmuş helal olsun.
Tek eksisi bana göre;
-B450 anakart.
-Çift kanal 8 GB geleceği yok.
Ama olmuş yani.

Hocam nasıl drop oluyor?
Bilgi verin.
Bu durum işletim sistemine de bağlı.
Windows 7 ile 8 GB RAM drop yapmaz belki.
Bilgilendirin hocam.

Hocam o anakart overclock desteklemiyor diye biliyorum. O anakart yerine 50 TL daha verip bu anakart ve işlemci seti alınabilir. İşlemciyi de 50 TL'ye satsa anakart aynı fiyata geliyor.

Ekran kartı olarak da alternatif olarak GTX 1050 bakılabilir.

Onun dışında gayet iyi ellerinize sağlık.

Ben hala HD7970 alması taraftarıyım hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…