1800 TL Sistem Tavsiyesi

Kâmui J.

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşım yakın zamanda PC almayı düşünüyor. Bütçesi ise 1800 TL. Monitör dahil değil zaten varmış monitörü. Doların artmasından dolayı pek bir fikrim yok. Yardımcı olmanızı istiyorum. Bir de 2. el olarak şu bilgisayara bakmış. sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres Ben gayet iyi buldum siz ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşım yakın zamanda PC almayı düşünüyor. Bütçesi ise 1800 TL. Monitör dahil değil zaten varmış monitörü. Doların artmasından dolayı pek bir fikrim yok. Yardımcı olmanızı istiyorum. Bir de 2. el olarak şu bilgisayara bakmış. sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres Ben gayet iyi buldum siz ne düşünüyorsunuz?
Ürünün kendi fotoğrafları olmadağı ve koyulan fotoğraflar ürün sitelerinden alınmış olduğu için ben pek güvenmedim arkadaşınıza bu sistemi tavsiye ediyorum.
18000.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı