1800 TL Telefon Önerisi

Tumerefe

Hectopat
Katılım
20 Şubat 2016
Mesajlar
191
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1800 TL bütçem var fakat neyi alacağıma karar veremedim açıkçası fakat aklıma yatan 2 adet model var.
  • -Samsung Galaxy J6
  • -Samsung Galaxy J7 Prime 2
Arkadaşlar bunların arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi ? Bu fiyata daha iyisi varsa önerileriniz nelerdir ? Yorumlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır S8 almış birisi olarak söylüyorum; temiz bulabiliyorsan çok para vermeden ikinci el S8, S8+ veya amiral gemisi, 1 yıl falan garantili herhangi bir telefon bakmanı öneririm. Sıfırı alıyorsun, her şey güzel hoş ama sen daha hevesini almadan değeri ciddi düşmüş oluyor.
 
Ön kamersı pek iyi değil. İthalatçı garantili ürün alınmamalı.
Garanti konusundan sıkıtı çıkmıyor. Yorumlar gayet olumlu. Düne kadar Xiaomi telefonları ithalatçı garantili alıyorduk zaten. Fiyat performans ürünü. Listesine alıp araştırmalı.
 
Xiaomi Mi A2
İnternetten alma imkanın varsa bunu alıp geç. J6 ve J7 Prime 2 arasında kaldıysan ikisi de performans yönünden benzer. J6 kutudan Oreo ile çıkıyor ve Pie alabilir. J7 Prime 2 Nougat ile çıktı ve Oreo alacak büyük ihtimal. Pil yönünden J7 Prime 2 daha iyi. Güncel tasarım olması sebebiyle J6 bana daha yakın geliyor. Alternatif olarak Mi A2, Mi A2 Lite, Redmi 5 Plus, Redmi Note 5 3/32 önerebilirim.
 
Arkadaşlar kararımı Samsung Galaxy J6 olarak verdim. Yorum yazan herkese teşekkür ederim.
J6 kullanan biri olarak Samsung Galaxy J6 öneririm. Çok memnunum. İsterseniz Generak Mobile GM8'e bakabilirsiniz.
Dostum memnun olmadığın bir yanı var mı bu arada ? Ben de satın alacağım da sana sorayım dedim.
 
Kesinlikle j7 pro. Ekranı amoled ve çerçevesi j6 dan çok daha iyi. 1 senedir kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Premium hissini veren bir telefon.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı