İade koşulu iyi olan bir yerden almak isterim. İnternet veya mağaza fark etmez tavsiyeniz var mı? Çünkü 1 ölü piksel bile olsa değişim veya iade isterim.
İade koşulu iyi olan bir yerden almak isterim. İnternet veya mağaza fark etmez tavsiyeniz var mı? Çünkü 1 ölü piksel bile olsa değişim veya iade isterim.
Sana ViewSonic XG2405 öneririm dediğim gibi YouTube incelemeleri izleyebilirsin gerçek 1 ms ve IPS tir 144 Hz tek eski yönü USB girişi olmaması ama bu da anakartında varsa hiçbir problem olmaz.
Şu an saçmalayan sensin 1 gram bilgin var insanları yanlış bilgilendirme.
İnanmıyorsan dediklerime git araştır ya da birilerine sor. Bir şey bilmediğin çok belli. Ben senelerdir bu işlerin içindeyim bana mı anlatıyorsun
Şu an saçmalayan sensin 1 gram bilgin var insanları yanlış bilgilendirme.
İnanmıyorsan dediklerime git araştır ya da birilerine sor. Bir şey bilmediğin çok belli. Ben senelerdir bu işlerin içindeyim bana mı anlatıyorsun
Q
Senelerdir ViewSonic kullanınca ne değişiyor? Bu yaş olayına döndü.
VA panel ile IPS panel aynı değerlere sahip olduğu zaman IPS daha önde oluyor. Ve bildiğinden kuşkum var ama IPS panel de dün çıkmış değildir.
Epey - ViewSonic XG2402 - ViewSonic XG2405 özellik ve fiyat karşılaştırması
www.epey.com
TN panel ile IPS panelin neresi aynı pardon?
TN panel çok eski bir panel türü kaç defa anlatacağım bilmiyorum ama IPS ile TN panel kıyaslanamayacak kadar farklı türler.
Attığın monitörde sadece USB girişi var ve parlaklığı daha fazla 1 ms ama bunlar hiçbir şeye yaramaz TN panel olduğu sürece görüntü kalitesi çok kötü olacaktır. Aradaki fark ne kadar fazla. Sırf kötülemek için yer arıyorsun. Lütfen bir daha yazma boş konuşuyorsun.
O kadar bilgisizsinki attığın videoda TN panel olduğunu ve TN panel in IPS ile kıyaslanamayacak kadar kötü olduğunu kaç mesajımda söylememe rağmen hala ısrarla ViewSonic XG2405'i kötülüyorsun
Lütfen daha fazla kendini rezil etme