SON İ3 BÜKÜCÜ
Hectopat
HD 4400 mı? Şaka mı bu 9500GT varken çöp..
4K oyun açıyor daha ne istiyon?
HD 4400 mı? Şaka mı bu 9500GT varken çöp..
Görmedin pardon bende her girdiğimde fiyat niye yükseliyor diyorum.Sepette 6 ürün daha var? Niye 6 tane aldınız ki?
Gereksiz mesaj yazmayın istediği kadar alır sizene bundan ? Parasını cebinizden vereceksiniz sanki.4K oyun açıyor daha ne istiyon?
Gereksiz mesaj yazmayın istediği kadar alır sizene bundan? Parasını cebinizden vereceksiniz sanki.
GTX 1650S mi RX 5500XT mi?
4K oyun açıyor daha ne istiyon?
Sakin reis ya? Allah allah ufak bir şaka yapalım dedik sende ne atarlı çıktın.Gereksiz mesaj yazmayın istediği kadar alır sizene bundan ? Parasını cebinizden vereceksiniz sanki.
Kas gücü olarak yeni driverlar ile RX5500XT "fakat" onlarca avantajı olan ve Driver'ları çok daha profesyonel olan GTX 1650S daha tatlı geldi bana açıkçası.Gtx 1650S mi Rx 5500xt mi?
Hocam gayet iyi kart fakat 1650S video çekmek ve driver seçenekleri ile bana daha tatlı geldi ikisi arasında kalınacak kartlar bence.Eski ekran kartım, oynayamadığım oyun yoktu fiyatının en iyisi bence.![]()
MSI Radeon RX 5500 XT MECH 4G OC AMD Radeon RX 5500 XT 4GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Pek farkları yok, saf güç olarak AMD biraz daha iyi. Driver konusunda da sıkıntısı yok artık.Gtx 1650S mi Rx 5500xt mi?
Alınamıyor bu, 2000 TL'ye satılıyor aratırsan sitede.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.