1800 TL'ye mouse, klavye ve kulaklık önerisi

Bütçe
1800
Evet, onu da gördüm ama işte bu fiyatlara daha düzgünü olduğunu sanmıyorum. Genelde bu fiyatlara Rampage, Trust gibi ürünler gördüm. Tabii aşırı detaylı araştırmadım, istersen sen de bir göz at.

Ses kartı bulunmasada bir tek bunu bulabildim. Temiz gibi gözüküyor. Belki pazarlıkla düşürülebilir. Param güvende için ikna edilebilirmi bilmiyorum.

Sıfır olarak da sadece bunu bulabildim.

Eğer stokları yenilerlerse bu da iyi bence. Ses kartıda bulunuyor.

Belki IEM bulunuyordur bu bütçede.

Son düzenleme:
Ses kartı bulunmasada bir tek bunu bulabildim. Temiz gibi gözüküyor. Belki pazarlıkla düşürülebilir. Param güvende için ikna edilebilirmi bilmiyorum.

Sıfır olarak da sadece bunu bulabildim.

Eğer stokları yenilerlerse bu da iyi bence.

Belki IEM bulunuyordur bu bütçede.
Kulaklık kısmında ne desem boş kalır, çok detaylı bilgim yok ama özellikle mouse konusunda 550 liraya prime mini bence kaçırılmamalı.

4 yıldır SMX G65 Alpor kullanıyorum. Çok memnunum hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım.
Yine aynısını almak istiyordum fakat Rampage markasını hep olumsuz eleştirmişler. Klavye olarak Miracle K2 düşündüm ama bunlar hakkında hiçbir bilgim yok. Sorum: Bunlar iyi mi? Bunlar için toplam bütçe ne kadar olmalı? Siz ne önerirsiniz? Bütçeyi kendiniz belirleyin yeteceği kadar. Bu arada klavye olarak %110 tercihim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı