1800 TL'ye X4 860K ve GTX 950 tabanlı sistem toplama

Monitörlü ve bütçeni aşmadan en iyi bunu yapabildim.
2016-02-11 21_57_18-Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - OEM - Ekran Kartı.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

G3258 de fena bir işlemci değil aslında ama modası geçti :D Artık oyunlar da fazla çekirdek istiyor dx12 ile de çekirdekler daha efektif kullanılarak çok çekirdekli işlemcilerin oyun performansının artacağı söyleniyor.

Bu sistemi toplamayı düşünüyorum. Önerileriniz var mı ? Sistem uygun mudur ?
Güncel oyunları yüksek ayarlarda oynayabilir miyim işlemci sıkıntı yaratır mı ?

sistemi beğendim. karar verdin mi bunu mu alacaksın? bir de netten mi sipariş vermeyi düşünüyorsun? benimde 1500 liram var monitörsüz bu sistemi satın alsam sanki bundan daha iyisi olmaz gibime geliyor. iyi günler.

Arkadaşlar bütçemi 200 TL yükselttim. I3 4170 ve GTX950 mi X4 860K ve R9 380 mi almalıyım? Hangisinden daha iyi performans alırım. 860K'yı stok fanla kullanabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı