Hocam aslında kendim için toplamıyorum, bir arkadaşım tavsiye istedi, hazır sistemler hakkında pek bilgim yok o yüzden konu açayım dedim. Valorant LoL oynuyor kendisi ama rank falan umrunda değil, eğlencesine oynuyor yani. Hikaye oyunları da oynar o yüzden 2K 144-165 Hz daha iyi olur diye düşündüm.@methz Selamlar. Daha çok hangi tür oyunlar oynuyorsunuz ona göre 2K veya 1080p bir monitör bakacağım. Eğer FPS oyunları ağırlıklı oynuyorsanız 1080p 240hz, Story oyunları ağırlıklı oynuyor ve çözünürlüğe önem veriyorsanız 2K 144/165 hz bir monitör önereceğim. Monitöre göre de kalan paraya bir hazır sistem atacağım size.
Model O Wireless'a geçmişsiniz hocam, hayırlı olsun. Mouse'umun iadesi gelince Pulse Fire Haste alacağım ben de paranın gelmesini bekliyorum. Model O ve D'yi de düşünmüyor değilim ama.
Hocam Space monitorunun artisi nedir tam olarak? Tasarim baya ilgincmis, begenecegini zannetmiyorum o yuzden. Alttaki monitor nasildir?Evet, o zaman 2K 144/165 alsın. Tam da o sistemi inceliyordum fiyatı fazlasıyla yüksek. Sıvı soğutmada da güzel bir 240mm soğutma yok.
Monitör olarak 2 model önereyim. Monitöre 3000 TL kadar ayırdığımızda 15 bin TL kalıyor. 15 bine GamingGenTr veya GameGaraj'a bakıp bir kasa önereceğim.
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Asus TUF Gaming VG27WQ1B 27" 1ms WQHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27WQ1B 27" 1ms WQHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27WQ1B 27" 1ms WQHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İki model de iyidir. Samsung olanın fiyatı düşmüş, ciddi bir indirim var. Fazla rekabetçi oynamıyorsa dediğiniz gibi 3ms'den ve 21hz'den feragat edip Space monitörü almalı bence.
Space monitörün artısı masanızda ciddi bir alan kazandırması. Masanın en ucuna çok az yer kaplayan ayağını monte ediyorsunuz. İsterseniz normal konumda, isterseniz de masaya indirip laptop/tablet konumunda kullanabiliyorsunuz.Hocam Space monitorunun artisi nedir tam olarak? Tasarim baya ilgincmis, begenecegini zannetmiyorum o yuzden. Alttaki monitor nasildir?
Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Anladim hocam, ama zaten tasarimini begense bile biraz zamana ihtiyaci var, stokta 1 tane kalmis. O zamana kadar coktan biter diye dusunuyorum. O zaman attiginiz ASUS en mantiklisi gibi. Baska bir secenek var midir, yoksa yaziyorum VG27WQ1B modelini.Space monitörün artısı masanızda ciddi bir alan kazandırması. Masanın en ucuna çok az yer kaplayan ayağını monte ediyorsunuz. İsterseniz normal konumda, isterseniz de masaya indirip laptop/tablet konumunda kullanabiliyorsunuz.
Attığınız monitörü önermeyi çok isterdim, özellik olarak son derece iyi bir monitör. Ancak Odyssey serisinde Samsung iyi bir iş çıkarmamış. Çok sayıda ölü piksel ve ghosting sorunları yaşanıyor Odyssey serilerinde. O yüzden önermiyorum. Eğer Space'in tasarımını beğenmediyse Asus'u alabilir. Pivot özelliği için de duvara veya masaya askı aparatı alıp pivot hale getirebilir.
200 TL daha ucuza bu model var:Anladim hocam, ama zaten tasarimini begense bile biraz zamana ihtiyaci var, stokta 1 tane kalmis. O zamana kadar coktan biter diye dusunuyorum. O zaman attiginiz ASUS en mantiklisi gibi. Baska bir secenek var midir, yoksa yaziyorum VG27WQ1B modelini.
Freesync'lerde de G-Sync acilmiyor muydu hocam? Eger dedigim gibiyse bir artisi kalir mi ki?200 TL daha ucuza bu model var:
LG 27GN800-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG 27GN800-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GN800-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus 165 Hz iken bu 144 Hz. İki monitör de IPS panel ve ikisi de Pivot değil. LG'de G-SYNC varmış. Bu daha mantıklı gibi.
Artık çoğunda açılıyor, evet. Yine de istisna modeller olabiliyor. Kendiliğinden G-SYNC gelmesi bir avantaj ancak 21 Hz daha düşük Asus'a göre. Asus'un bu modelinde FreeSync üzerinden açılabiliyorsa Asus'u alabilir.Freesync'lerde de G-Sync acilmiyor muydu hocam? Eger dedigim gibiyse bir artisi kalir mi ki?