18000 TL monitör dahil sistem önerisi

Hocam söyledim kendisine ama kampanya bitmesine 1 gün kaldığı için yetişemem dedi. Başka öneriniz var mıdır?

Hocam söyledim kendisine ama kampanya bitmesine 1 gün kaldığı için yetişemem dedi. Başka öneriniz var mıdır?
Bu kampanya 1 güne bitiyor ancak alacağı zaman yine bir kampanya olabilir. Kasa için alacağı gün tekrar bakmakta fayda var. GameGaraj'da önerebileceğim tek kasa bu. GamingGenTR de böyle bir kasa var:

Yalnız 11600K'nın FPS değerlerinde R7 3700X'e ortalama 30 FPS fark attığını da söylemekte fayda var.

Tamamdir hocam, bu 2 kasayi yazdim. En iyisi tam almadan once bir konu daha acip kampanya var mi diye kontrol etmek. Monitor icin de yeni bir konu acip G-Sync aktif ediliyor diye bakacagim. Tesekkurler. Akliniza baska oneri gelirse yazabilirsiniz

Tamamdir hocam, bu 2 kasayi yazdim. En iyisi tam almadan once bir konu daha acip kampanya var mi diye kontrol etmek. Monitor icin de yeni bir konu acip G-Sync aktif ediliyor diye bakacagim. Tesekkurler. Akliniza baska oneri gelirse yazabilirsiniz
Yeni konu açmanıza gerek yok aslında, tabi siz bilirsiniz. Bu konuya beni etiketlerseniz o günkü kampanyaları incelerim. İyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…