18000 TL'ye projeksiyon desteği olan tablet önerisi

latiass

Hectopat
Merhaba. Elimde Samsung S6 Lite tablet var. Projeksiyona yansıtma özelliği olmadığından bu özelliği olan tablet arıyorum. Ders anlatırken tahtaya yansıtacağım ve oradan dersi anlatacağım. Kalemli olmalı çünkü soru çözümleri de yapacağım. Günde 8 saat civarı aktif projeksiyona bağlı olacak. Arada şarj desteğine ihtiyaç olmamalı. Şarjı uzun gitmeli.
Bütçem kalem dahil 18000 TL.

Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Projeksiyon için nasıl bir bağlantı kullanmanız gerekiyor? Bir tablete dock ürünlerinden takıp yapabilirsiniz belki. Bu fiyatlarda Samsung S9 FE+ modeline bakabilirsiniz.

HDMI to VGA gibi girişleri olan kabloları kullanıyorum. S9 FE'nin kablolu bağlantı özelliği yok. Plus versiyonunun olduğuna eminsiniz değil mi?

HDMI to VGA gibi girişleri olan kabloları kullanıyorum. S9 FE'nin kablolu bağlantı özelliği yok. Plus versiyonunun olduğuna eminsiniz değil mi?
Desteği var mı bilemiyorum yanlış yönlendirmeyeyim. Dilerseniz Samsung'un web sitesinden bir yetkiliye sorun onu. Fiyat bandında tablet olarak önerdim.

Hocam ikinci elde temiz S9 bulursunuz bu bütçede, yoksa iPad 10. nesil + kalemi pt teknolojide 16k falan olması lazım, hatta öğrenci indirimi ile 15k oluyor. S9 FE ve FE+ HDMI desteklemiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı