18000 TL'ye sistem öneri

Bütçe
18000
Sanırım amaç beyaz bir sistem toplamak ona göre öneri yapılabilir.

Sistem cidden iyi değil farklı bir öneri yapılabilir. Siz kendiniz toplayabilir misiniz yoksa montajlı mı alacaksınız?
Toplamayı öğrenirim sıkıntı yok en kötü bilen arkadaşlarımdan yardım alırım. Evet rgbler hariç beyaz sade bir görünüm istiyorum. Komple farklı bir sistem önerisi de alabilirim dediğim gibi bu konuda cahilim.

Selam gençler.

Yakın zamanda bir sistem toplamayı düşünüyorum ve bu konu hakkında epey bilgisizim. Şöyle kaba saba bir sistem topladım ve sizden bundan kısıp şuna verebilirsin, bu parça yerine şu parçayı kullanabilirsin gibi yorumlar bekliyorum. Monitör bütçeye dahil bu arada.
Selam gençler.

Yakın zamanda bir sistem toplamayı düşünüyorum ve bu konu hakkında epey bilgisizim. Şöyle kaba saba bir sistem topladım ve sizden bundan kısıp şuna verebilirsin, bu parça yerine şu parçayı kullanabilirsin gibi yorumlar bekliyorum. Monitör bütçeye dahil bu arada.
Hocam monitörleri değiştirmedim, yine Sinerji üzerinden topladım örnek teşkil etmesi için. Çok daha iyi bir anakart, çok daha iyi bir işlemci, çok daha iyi bir ekran kartı, ekstra bir M2 SSD ve daha iyi bir kasa alabiliyorsunuz örneğin aynı fiyata aynı site üzerinden. Bir inceleyin isterseniz.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (73).png
    Ekran Görüntüsü (73).png
    39,5 KB · Görüntüleme: 64
Hocam monitörleri değiştirmedim, yine Sinerji üzerinden topladım örnek teşkil etmesi için. Çok daha iyi bir anakart, çok daha iyi bir işlemci, çok daha iyi bir ekran kartı, ekstra bir M2 SSD ve daha iyi bir kasa alabiliyorsunuz örneğin aynı fiyata aynı site üzerinden. Bir inceleyin isterseniz.
Sıvı soğutucu ihtiyacı yok mu sistemin bilemedim ve kasa öyle uzay mekiği gibi değil de daha sade görünebilirse daha hoş olur benim için bu şekilde bir öneri yapabilir misiniz? ^-^

22bin lira ettiğini düşünmüyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200802-012019.png
    Screenshot_20200802-012019.png
    47,8 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20200802-012014.png
    Screenshot_20200802-012014.png
    39,6 KB · Görüntüleme: 56
RTX 2080 Ti ultra saçma bir tercih olur 3000 serisi öncesi.

Monitör hariç yaklaşık 19.000 TL ama 3900X-B550-2X16 32 GB 3600 MHz CL16-RTX 2080 Super-360 MM sıvı soğutma-Beyaz:

Bütçeyi düşürmek isterseniz işlemci Ryzen 3700X yapılabilir.

Sinerji üzerinden farklı bir alternatif yapılabilir sistem toplama zor olur derseniz.

Intel alternatif bakılabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı