Evet hocam daha uygun hatta bendeki ssd 500 gb sizinki 1 TB ama bu işlerden pek anladığım söylenemez biraz araştırdığımda amd de driver sorunları var dediklerini gördüm ndvia da dlss olması ndvia reflex ndvia nıs gibi özellikleri görünce biraz daha ndvia tarafına yöneldim amd fsr 2.0 çıkarttı ama sanırım daha çoğu oyunda yok beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. Ayrıca ndviada video çekerken fps düşmüyor diye biliyorumXFX Speedster Merc 319 Amd Radeon Rx 6750 Xt Black Rx-675xytbdp 12gb Gddr6 192bit Ekran Kartı - Fiyatı, Yorumları
XFX Speedster Merc 319 Amd Radeon Rx 6750 Xt Black Rx-675xytbdp 12gb Gddr6 192bit Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
MSI Pro H410m-b 2933mhz Ddr4 M.2 Hdmı Vga 1200p - Fiyatı, Yorumları
MSI Pro H410m-b 2933mhz Ddr4 M.2 Hdmı Vga 1200p yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Corsair Ddr4 Cmk16gx4m2e3200c16 3200mhz 2x8g 16 gb - Fiyatı, Yorumları
Corsair Ddr4 Cmk16gx4m2e3200c16 3200mhz 2x8g 16 gb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Adata SSD SX6000 Pro 1TB M.2 ASX6000PNP-1TT-C - Fiyatı, Yorumları
Adata SSD SX6000 Pro 1TB M.2 ASX6000PNP-1TT-C yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Toplam 17,900. Attiginiz sistemden cok daha iyi.
Ekran kartı olarak AMD alma, ciddi anlamda yazılımı çok kötü. RX590, 6600xt, 6500xt kullandım eziyet çektim yazılımı yüzünden. Şuan 3060 kullanıyorum amd yüzünden oynayamadığım oyunları çok rahat şekilde oynayabiliyorum.Evet hocam daha uygun hatta bendeki ssd 500 gb sizinki 1 TB ama bu işlerden pek anladığım söylenemez biraz araştırdığımda amd de driver sorunları var dediklerini gördüm ndvia da dlss olması ndvia reflex ndvia nıs gibi özellikleri görünce biraz daha ndvia tarafına yöneldim amd fsr 2.0 çıkarttı ama sanırım daha çoğu oyunda yok beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. Ayrıca ndviada video çekerken fps düşmüyor diye biliyorum
Hocam 3060 lı sistemdeki INNO3D markasının güzel bir markamı? Gürültülü ve sıcak çalıştığını duymuştumda. Ve amd r5 5600 i5 12400F ye göre daha performanslı değilmiHazır alacaksan bu ikisinin anakartlarını elden geçirerek almak daha iyi olur.
Champion 5T12-3060/Ti - Game Garaj
Champion 5T-12, 12.nesil intel işlemcili,rtx ekran kartlı hazır sistem, en uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj 'da !www.gamegaraj.comGAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
İşte bir kısım amd yi överken bir kısım gömüyor bende bu sebepten dolayı arada kalıyorumEkran kartı olarak AMD alma, ciddi anlamda yazılımı çok kötü. RX590, 6600xt, 6500xt kullandım eziyet çektim yazılımı yüzünden. Şuan 3060 kullanıyorum amd yüzünden oynayamadığım oyunları çok rahat şekilde oynayabiliyorum.
Yazılımı yüzünden oyunları oynarken durduk yere driverlarım çöküp duruyordu. AMD desteğe ulaşıyorsun karşına hindistanlı kafadan savma birilerini koyuyorlar aynı şeyleri yaptırıp duruyor. Bazı oyunlarda sıkıntısı var diye oynayacağım oyunlar için gerekli sürücüler, eski driver versiyonlarında olduğundan haftada 3 kere ddu ile silip oynamak istediğim oyunun desteklendiği driverları indiriyordum.Hocam 3060 lı sistemdeki INNO3D markasının güzel bir markamı? Gürültülü ve sıcak çalıştığını duymuştumda. Ve amd r5 5600 i5 12400F ye göre daha performanslı değilmi
İşte bir kısım amd yi överken bir kısım gömüyor bende bu sebepten dolayı arada kalıyorum
Demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Daha açıklayıcı olabilirmisiniz lütfen@xZelzele kime sistem sistem atsak INNO3D ile herkes bir şeyler duymuş, yüksek bilgi sahibi ve deneyimli. Benim INNO3D RTX 3060 deneyimim olmadı.