1800TL GTX 1070 Sistem

Takıntın varsa konu açma sen önerileri dinlememeye kararlısın, kafaya takmışsın yok Z serisi olsun yok sıvı soğutma olsun yok öyle yok böyle...
Şuanki temel amacım 7700K'ya hazırlık bu işlemci idare etsin yeter. Bottleneck olmasından nefret ederim. Bu işlemci ikinci elde kimseyi üzmez diye düşünüyorum.

Kusura bakma ama SSD yoksa o bilgisayar çöp ayrıca o PC için 16GB RAM gerekli. Ayrıca soğutucu almana gerek yoktu.

Fiyat sıkıntı dolar düşsün öyle gelelim buralara.

Kusura bakma ama SSD yoksa o bilgisayar çöp ayrıca o PC için 16GB RAM gerekli. Ayrıca soğutucu almana gerek yoktu.
SSD'yi sonra alıcam amazonda takip ediyorum indirimleri. Ram konusunda testlerden sonra yetmez ise 1 tane daha alıcam çift kanal çalışsın.

Hakaret etmiyorum cidden 7700K ne onu merak ediyorum. Yeni seri işlemcileri bahsediyorsan soket değişicek yani maksimum 6700K takabileceksin yani aldığın anakart boşa gidecek.
Bilmeden birşeyler uydurma.

Dosya Ekleri

• rerfeef.PNG
    9,7 KB · Görüntüleme: 116
İntel büyük ihtimalle 6800 6900 6950X gibi işleöcilerde yaptığı gibi X99 V2 tarzı bir soket çıkartacaktır sırf para kazanmak için. İntel gibi bir firma böyle yapmaz.
Bence Hasswell-R gibi olacak Skylake-Refresh gibi olacak olmasada 6700K takar keyfime bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…