1800TL GTX 1070 Sistem

Kardeş birşey bilmeden konuştuğun için 3 sayfa oldu tebrikler biri yorum yaparsa sevinirim.

@er36po @BilgisayarKurdu @Asya Ay @Murat5038 @Yusuf Ensar Ertan @Asım Demir @Recep Baltaş @Ali Güngör
Bizden istediğiniz nedir konu başından beri baktım istenilen şeyi çözemedim. Konu başında olan parçalar değişmeyecek şekilde bir sistem mi istiyorsunuz? Ayrıca bütçe ne kadar yazılmamış? Amazondan mı almayı düşünüyorsun yada Türkiye'den mi? Alınan parça sadece Amazondan aldığın mı?

Eldeki parçalar, istenen parçalar, finaldeki halinin planı ve alınacaklar için bütçe paylaşılır. Sonra sistemle ilgili deneyimli kişilerden uyum ya da alternatif önerileri istenir. Bu şekilde adım adım ve açıklayıcı bir konu hazırlarsanız yardım alabilirsiniz. Kısa ve kestirip atan yorumlar tartışma çıkartır. Şu an bu konunun açan dahil kimseye faydası olmamış. Ben de bakıp yardımcı olabileceğim detaylı bilgi ve açıklama göremiyorum şu an.

Geri kalan 266 TL'ye guzel bir kasa,PSU ve HDD alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_20160823_165929.JPG
    IMG_20160823_165929.JPG
    70,6 KB · Görüntüleme: 96
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı