1800TL'ye GTX 750 Ti ve i5 4460 PC Alınır Mı?

229283

Kilopat
Bilgisayar almak istiyorum. Letgo'da i5 4460 işlemcili, Asus GTX 750 Ti OC Edition ekran Kartlı, Hyper Genesis 4×2 GB RAM'lı ve MSI H81M P33 anakartlı PC'yi 1800 TL'ye buldum, sizce nasıldır GTA 5 Ultra da kaç FPS verir?

En yüksek onu oynarım onun yüzden söyledim. İnternette bir sürü aynı sistemin benchmarkları var ama ben yine de uzman hocalarımdan yardım almak istedim; Şimdiden Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle yanlış cevap. Sistemin ne kadar hırpalandığını bilmiyoruz. Ama high ayarlarda 1080p de 55 fps civarı verir.
Alınabilir denmesi yanlış cevap değil sistem alınabilecek bir sistem. Tabii ki hırpalanmış sistem alınmaz ona da dikkat etmek lazım ama ondan önce PSU gibi önemli bileşenler var. GTA 5'i güzel açar zaten büyük ihtimalle arkadaş 720P'de oynayacaktır. Ben 1080P için normal ayarlarda 50-60 belki daha yüksek diye düşünüyorum. 720P'de yüksek bazı ayarlar en yüksekte oynar.

Alınabilir denmesi yanlış cevap değil sistem alınabilecek bir sistem. Tabii ki hırpalanmış sistem alınmaz ona da dikkat etmek lazım ama ondan önce PSU gibi önemli bileşenler var. GTA 5'i güzel açar zaten büyük ihtimalle arkadaş 720P'de oynayacaktır. Ben 1080P için normal ayarlarda 50-60 belki daha yüksek diye düşünüyorum. 720P'de yüksek bazı ayarlar en yüksekte oynar.
Elimde GTX 950M ve i7-6700HQ laptop var. Ben 1080p High Ayarlarda 65 fps civarlarında oynuyorum. Bu arkadaşta aynı ayarlarda en az 55 fps alır. 750Ti hala güçlüdür bunu unutmayın. İşlemciside iyi olduğu için darboğaz yaşamaz arkadaş

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı