1800TL'ye kadar mekanik klavye önerisi

Bütçe
1800

Switch kaliteli ve klavyede kaliteli


%60 klavye istersende bu var bu fiyattaki en mantıklı klavye bende kullanıyorum Switch'ler çıkartılabilir ve yanında 4 tane Switch yolluyorlar
 

Switch kaliteli ve klavyede kaliteli.


%60 klavye istersende bu var bu fiyattaki en mantıklı klavye bende kullanıyorum Switch'ler çıkartılabilir ve yanında 4 tane Switch yolluyorlar.

O parayı hak etmiyor 1000 TL'ye Dierya var bundan daha iyi.
 
Amazon'daki yurdışı klavyelere ben pek güvenemiyorum sorun çıktığında muhattabın çok da belli olmuyor.

Nasıl belli olmuyor arkanda koskoca Amazon var bir sıkıntımı çıktı ürünmü bozuldu anında değişim ya da iade edebiliyorsun ayrıca Dierya DK61e bu klavyeden kat kat daha iyi.
 
Amazon'daki yurdışı klavyelere ben pek güvenemiyorum sorun çıktığında muhattabın çok da belli olmuyor

Sorun çıktığında muhattabınız direkt olarak Amazon. Ki sorun çıkma olasılığı TR'den alacağınız klavyelerden kat kat daha az. Daha kaliteli PCB, Switchler kullanılıyor çünkü. Ayrıca kısmi de olsa Optik Hot swap var. Yani istediğiniz optik switchi takabilirsiniz klavyeye.

XPG Summoner ise kesin olarak sorunlu bir klavye. Yazılımsal olarak. Ayrıca kullandığı switchler de yay sesi ile ün salmış bir switch.
 
Sorun çıktığında muhattabınız direkt olarak Amazon. Ki sorun çıkma olasılığı TR'den alacağınız klavyelerden kat kat daha az. Daha kaliteli PCB, Switch'ler kullanılıyor çünkü. Ayrıca kısmı de olsa optik hot swap var. Yani istediğiniz optik Switch'i takabilirsiniz klavyeye.

XPG Summoner ise kesin olarak sorunlu bir klavye. Yazılımsal olarak. Ayrıca kullandığı Switch'ler de yay sesi ile ün salmış bir Switch.

Hocam bunlara anlatsanız da anlamaz. Adamlar Türkiye'deki 2-3 bin TL'lik klavyeyi 1000 TL'ye satıyor, yine memnun edemiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı