1803 güncellemesindeki hatalar

Microsoft her ayın ikinci Salı günü güncelleştirmeler yayınlar. 1803 için de düzenli olarak güncellemeler gelecek.

Öte ayndan benim gözlemlediğim kadarıyla sorun yaşayan kullanıcılardan dolayı sanki 1803 çok sorun yaratıyor intibası var.

Oysa ki sorun yaşamayanlar konu açmıyor ve gayet güzel kullanıyor. Bir kesim kullanıcılar için sorunlar kaçınılmaz oluyor. Onlar da soruna neden olan eski yazılımlarını güncellemeliler.
Hata derken? Ne hatası?

Genellikle çok eski sürücü kullanıp da güncelleme yapanlarda sorun çıkıyor. Konu başlıklarını derleyip rehberler hazırlayacağız.

Tamam hocam anladım çok teşekkürler zamanınızı aldım sizin de.
Genellikle çok eski sürücü kullanıp da güncelleme yapanlarda sorun çıkıyor. Konu başlıklarını derleyip rehberler hazırlayacağız.
Sürücülerimi düzenli olarak güncelliyorum hocam.

Her donanımda maalesef aynı çalışmıyor Microsoft' ta bunun farkında ve çalışıyor üzerinde lakin onca güncelleme yapılmasına ve bir sürü versiyonu olmasına karşın 1607 sürümünü hiç kullanamadım halen en güncel hali çalışmamakta sistemimde çalışmıyor 1607. Yani bazen olmadı mı olmuyor işte 1803 çıktığı günden beri tarayıcı sorunu halen devam ediyor. Ekran kartı sürücüleri ile alakalı olan bu durum yama çıktığında ilk başlarda iyi gibiydi ama halen devam ediyor sorun. Microsoft bu grafik ara yüzünde yaşanan sorunları düzeltmediği sürece daha çok başı ağrıyacak gibi 1803 sürümünde. Ayrıca arka planda başı boş deli gibi çalışan servislere değinmedim onlar ayrıca baş belası resmen ömrünü çürütüyor sistemin. Bana sadece network servisi internet tarayıcısı ve müzik çalıp Office uygulamalarını açsın geri bütün servisler olmasa da olur fazlası ile. Yok mağaza uygulamaları , Skype gibi daha adını yazmadığım tonlarca servis Windows 10 çıktığından beridir 1 kere bile kullanmışlığım yok Microsoft bu gereksiz fuzuli servislerin iptal edilmiş bir sürümünü sunmak zorunda artık çakma APPLE sevdasını bırakıp aslına dönmesi lazım. APPLE ile yarışacağım derken kullanıcıları yıpratmaktan başka işe yaradığı yok gerek MAC gerek LİNUX platformları neden ssd şart koşmuyor diye hiç soran yok sanırım firmada. Normal disk ile yağ gibi akıyor sistemler ama Windows 10 için SSD olmazsa olmaz çünkü makine içinde piyasanın en tepe model işlemcisi ve ram miktarı dahi olsa leş gibi çalışıyor ağır ve hantal Windows için kullandığımız donanımları alternatif platformlarda kullandığımız zaman aldığımız performansın yarısı yok Microsoft mimarilerinde buna sunucu işletim sistemleri' de dahil son çıkan sürümler bir sunucu platformu değil de sanki bankanın girişinde yer alan Numaratör de ki işletim sistemi gibi bir ara yüz' ü var ne gerek var bu kadar safsataya sade bir ara yüz yeterde artar sunucu yapısı için.

Yükseltme yapmadan önce hangi sürücüleri güncellememiz önemli? Ben intel ile nvidia sürücülerini güncelledim öyle geçiş yaptım sorun yaşamadım.

Alt+Tab yapıyorum Youtube'den müzik değiştiriyorum, oyuna geri dönüyorum minimum 5 saniye donuyor, sonra devam ediyor. Eski sürümde bu sorun yoktu.

Her ne kadar Windows 10 daha güncel ve iyi olsa da Windows 7'den geçemiyorum. Windows 7 bana göre sadelik ve stabillik olarak daha iyi geliyor. Birkaç kere denedim Windows 10 kullamnayı fakat yok alışamıyorum. Destek bitene kadar Windows 7 kullanacağım gayet memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…