@Recep Baltaş hocam bu 1803 güncellemesindeki hataların ne zaman düzeleceğine dair bir bilgi veya açıklama var mı?
Hata derken? Ne hatası?
Tamam hocam anladım çok teşekkürler zamanınızı aldım sizin de.Microsoft her ayın ikinci Salı günü güncelleştirmeler yayınlar. 1803 için de düzenli olarak güncellemeler gelecek.
Öte ayndan benim gözlemlediğim kadarıyla sorun yaşayan kullanıcılardan dolayı sanki 1803 çok sorun yaratıyor intibası var.
Oysa ki sorun yaşamayanlar konu açmıyor ve gayet güzel kullanıyor. Bir kesim kullanıcılar için sorunlar kaçınılmaz oluyor. Onlar da soruna neden olan eski yazılımlarını güncellemeliler.
Eki Görüntüle 300201
Sürücülerimi düzenli olarak güncelliyorum hocam.Genellikle çok eski sürücü kullanıp da güncelleme yapanlarda sorun çıkıyor. Konu başlıklarını derleyip rehberler hazırlayacağız.
Yükseltme yapmadan önce hangi sürücüleri güncellememiz önemli? Ben intel ile nvidia sürücülerini güncelledim öyle geçiş yaptım sorun yaşamadım.Genellikle çok eski sürücü kullanıp da güncelleme yapanlarda sorun çıkıyor. Konu başlıklarını derleyip rehberler hazırlayacağız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.