1803 Güncellemesinden Sonra Yerel Disk E Sorunu

Yago

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Front End Developer / Profosyonel Powerlifting Sporcusu
1803 sürümüne tekrardan geçtim şuan tek sıkıntı dışında yamadan sonra bir sorun yaşamadım. Yaşadığım sorun 1803 yayınlandığından beridir var 3. geçişim bu hepsinde aynısı oldu.

Sorun güncellemeden sonra Bilgisayarım kısmında 498MB'lik Yerel Disk E: diye bir şey gözükmesi. İnternette harf yolunu düzeltin geçer diyor fakat aşağıya fotoğraf bırakıyorum sadece yardım seçeneği çıkıyor diğer seçeneklerin hiçbiri mevcut değil. Format atmak istemiyorum çünkü bilgisayarın performansı iyi ve her format attığımda adil kullanım bitiyor :D

Bilgisayarım kısmı:

1525857495287.png

Ayar Kısmı :
1525857471907.png

Bu kısmın Windows'un kendi oluşturduğu kurulum dosyalarından biri olduğunu biliyorum. Fakat eskiden gözükmüyordu. Herhangi bir yanlış bir şey yapmış olamam bilinçsiz bir kullanıcı değilim. Sadece güncelleme yaptığımda oluyor. Eğer orada o şekilde durmasının bana zararı yoksa problem yok. Eğer zararı varsa önerilerinizi bekliyorum.

@Recep Baltaş

Edit : Arada bir doğal olarak böyle bir uyarı veriyor.

1525857787655.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım>Yönet>Disk yönetimi>Sürücü harfi veya yolu değiştir>Kaldır

Yukardakini deneyebilirsin, işe yarayabilir. Görünmesini istemediğin birime tıklayıp yapacaksın.

Yukarıda yüklediğim resimlere ve yazdıklarıma bakarsanız o yöntemi bildiğimi fakat yapamadığımı o seçeneklerin çıkmadığını yazmış ve ekran görüntüsünü koymuştum.
Zararı yok. Yine de Minitool PW gibi üçüncü parti bir yazılım ile sürücü harfini kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Zararı yoksa problem değil teşekkür ederim cevabınız için.

Komut İstemi (CMD) yönetici olarak çalıştır. Sırasıyla;
Kod:
diskpart

list volume
select volume x (x burada E harfine sahip olan bölüntü için karşısındaki rakam olacak)

assign letter=

Bu işlemi yaptıktan sonra sürücü harfin kaldırılmış olacak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı