Çözüldü 1809 İngilizce nereden indirebilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Taylan01

Decapat
Sorun Windows'ta mi onu da bilmiyorum ama erdem bu arada senden rica etsem 1809 İngilizce nereden indirebilirim? Fikrin var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu yazılımla istediğiniz sürümü istediğiniz dilde indirebilirsiniz.

Tam emin olmamakla birlikte bilgisayarin bolge ve dil ayarlarini degistirdikten sonra mikrosoftun sitesine girip indirme aracini indirip kurarsan otomatik olarak sectigin bolge dilinde indirmis olursun. Ben ekledim indirme linkini.
MediaCreationTool1809.exe

Cok sağ ol kardesim, Peki direk bu bilgisayara indir imi tiklamam lazim yoksa USB'e falan mi?

İndire tıkla bilgisayara indir sonra programı çalıştır zaten seni program yönlendirecek ister USB'ye indirir Windows'u ister PC'nin harddiskine.

Ben direk indirdim bu bilgisayara yükle dedim ve yüklüyorum suan ama yine pro iniyor. Onu home yapamadim öyle bir secenek yoktu.

İnen ISO dosyasını Rufus yazılımı ile USB'ye kaydedip PC'yi USB'den çalıştırıp öyle yükleme yaparsanız karşınıza gelecek seçenekler, oradan Home seçebilirsiniz.

Kardesim, direk indirdim USB'siz ama yine 1903 indi saka gibi o kadar bekledim yükledim. 1903 oldu yine.

Microsoft sanırım serverlarından 1809 sürümünü kaldırmış 1903'ü zorunlu tutuyor. 1903ün hatalarının düzelmesi için yeni güncellemesini beklemekten başka çaremiz yok. Eeğer temiz kurulum yapmadıysanız indirdiğiniz ISO dosyasını USB'ye kaydetip PC'yi USB desteğiyle çalıştırıp sıfırdan kurulum yapın isterseniz.

Temiz kurulumdan kastin ne bilmiyorum ama sadece ilerle ilerle diye diye yaptim :) Şimdi USB'e atacağım bir daha yapacağım ve herseyi sil deyip Windows 10 Home yapmaya calisacağım.

Temiz kurulum formatlayarak kurmak demek. USB'ye at PC açılırken eğer ASUS anakart kullanıyosan F8 bas Boot ekranı açılsın sonra USB'yi seç yüklemeye başla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı