180Hz OLED vs 320Hz IPS

Bütçe
En Fazla 20000
Bütçem maksimum 20k ve sadece Samsung G5 OLED 180Hz var bu bütçede. Ama çok rahat 300Hz+ 2K ya da Dual 4k/fhd IPS'ler var. Sizce hangisi alınmalı? Oyun olarak FPS gerektirecek Minecraft (Bedwars, Skywars ve Manhunt) ve Geometry Dash oynuyorum, onun dışı hep hikayeli oyun oynarım. Şu anda HP Victus 16 144Hz IPS laptop ekranını kullanıyorum. Teşekkürler.

Değişir FPS oyunları ise 320Hz IPS hikayeli aşırı rekabetçi olmayan oyunlar ise 180Hz OLED tabii ki de.

4K gerçekten güzel ancak 2K QD-OLED daha da fazlasını yapıyor. Tüm yenileme hızlarında anında tepki süresi, mükemmel görüş açısı, mükemmel homojenlik, mükemmel renk gamutları, mükemmel kontrast oranı, harika siyahlar, IPS glow hiç yok, overshoot yok, ghosting 0.01 seviyesinde, ışık sızması hiç yok, bulutlanma yok vs çok iyi. Birisi bir alanda mükemmel iken, diğeri hemen hemen her alanda mükemmel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Hocalarım bütçemi 25-30K ya zorlayabilirim güvenilir satıcılardan ne önerirsiniz?

Dell Alienware AW2725D - Gigabyte MO27Q28G Karşılaştırması - Epey bu 2'si arasında kaldım gigabyte daha iyi gibi geldi sizce?
Ebrar bilgisayar kötü, ona göre al. İkisi de alınabilir modeller. Ama Gigabyte alırken mümkünse satıcıya ekstra dikkat et, sorunlu gelme ihtimali biraz yüksek bir panel türü (W-Oled) kullanıyor. Dell ise QD-Oled kullanıyor, sorunlu gelme ihtimali epey düşük. Ayrıca Dell glossy, Gigabyte mat.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ebrar bilgisayar kötü, ona göre al. İkisi de alınabilir modeller. Ama Gigabyte alırken mümkünse satıcıya ekstra dikkat et, sorunlu gelme ihtimali biraz yüksek bir panel türü (W-Oled) kullanıyor. Dell ise QD-Oled kullanıyor, sorunlu gelme ihtimali epey düşük. Ayrıca Dell glossy, Gigabyte mat.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani hangisi daha iyidir fark yoksa incehesap'tan gigabyte ı alıcam daha çok güveniyorum ben.

Yani hangisi daha iyidir? Fark yoksa İncehesap'tan Gigabyte'ı alacağım daha çok güveniyorum ben.

Paylaştığım Reddit kullanıcısı ikisini de kullanıp yorum yapmış.

Artı ve eksileri var. İkisi de birbirinden üstün değil, ben biraz daha glossy qd-OLED yani Dell tarafındayım. Ama ebrar bilgisayardan almazdım. Tek satıcısı Ebrar bilgisayar olduğu için ikisi arasında Gigabyte alırdım.

Ama asıl tercihim MSI olurdu. Hem ebrar bilgisayar değil, hem de glossy-qd oled.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı