180W PSU GT220 sısteme yeter mi?

Klasik bilgisayarcılar işte sana elindeki Mali satmış piyasada çok var parça çalan mı dersin bir sürü. Güvendiğin bilgisayarcıya git veya tanıdık.

Şöyle bir PSU var markayı bilmiyorum ama 350W 85₺ gayet ucuz tam fiyat performans gibi.

Ya bir de bu adam PC ayda bir bozuluyor ve annem ona güvendiği için götürüyorum. Adam diyor ki çocuk uğraşıyor bozuyor diyor yav ona gıcık oluyorum.
İmkanı yok hocam.
Drop tam olarak ne oluyordu? Oyunun kasması mı? Ben arkadaşımla teke tek oynuyordum. Kapışıyorduk ve kapışırken iki kişi olduğumuz için galiba 1.5 saatte bir kere dondu. 100 kişi haritaya atlarken de 5 dk da bir kasıyodu.
Vallahi gece gece baya bi ilgilendiniz. Çok teşekkür ederim. Yarın veya sonraki günlerde gelecek SSD ve HDD. Olanları burdan yazacağım. Umarım herşey güzel olur. En sonunda zaten her türlü çalışsa bile 600w bir rampage psu alacağım.
Güncelleme: Samsung 870 Evo geldi. Aynı zamanda HDD de geldi. Şuan SSD'yi takıp Windows kurdum. 4 saatir güzel çalışıyor. Önceden win 7 vardı ve internet 2 sn de bir gidiyordu. Şimdi gayet güzel çalışıyor herşey. Yarına kadar kullanacağım. CS GO da test edeceğim. Güzel performans verirse HDD'yi de eklerim.
Windows 10 Superlite kurdum bu arada. Bir kullanıcı yapmış çok güzel çalışıyor.
Dikkatli olmanızı öneririm umarım sıkıntı yaşamazsınız.
Hocam bi sıkıntı olmadı. PC günlerdir sorunsuz çalışıyor.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı