JiJi
Hectopat
Daha fazla
- Profil Kapağı
- 1522332273
Oyun oynaması için sistem yazmadım dikkat edersen. Oyun için önerecek olsam Intel önerirdim. Azıcık araştırırsan AMD Ryzen işlemcilerin oyun dışındaki performanslarının daha iyi olduğunu görürsün. Ki İ3 7100 işlemcisinden daha iyi olduğu konusunda tartışmaya bile gerek yok. Kimin neyi ne kadar bildiği konusunda tartışmaya gerek yok. Bunu kimse bilemez zaten. Sen kendi kafandaki sistemi önermişsin. Ben benim kendi kafamdaki sistemi. Tartışacak bir durum yok. Bu bir forum. Öneriler olması için forum. Herkes kafasındakini önerecek. Soruyu sorana hangisi mantıklı geliyorsa onu alacak. Hiç bir firmanın sempatizanı değilim. Güncel teknoloji taraftarıyım sadece. İyi günler dilerim sizeKardeşim adam oyun oynamayacam diyor neden APU Sistem öneriyorsunuz? Benim topladığım çok iyi bir sistem i3 7100 Bizim okuldaki bilgisayarlar da var çok çok iyi tüm programları açıyor sıfır kasma ayrıca senin topladığından ucuz bir şeyden anladığınız yok bari insanları yanlış yönlendirmeyin.
Ram konusunda sadece 10 TL fark ettiği için 3000 Mhz ekledim. Adata SSD yi de denedim WD SSd yi de denedim. Ben WD SSD yi beğendim. Kişisel tercihtir değiştirilebilir. Kasa ve güç kaynağı konusunda görünüştense kalitesi açısından ekledim onları. Kasanın adında gaming yazdığına bakma gayet sade bir kasa. Güç kaynağı bence piyasadaki en iyi f/p ürünlerinden. 400W olanlar ile çok fazla bir fiyat farkı yok açıkçası. FSP markasından şaşmaması gerektiğini düşünüyorum.Oyun oynanmayacağı için güç kaynağı kaliteli 400W civarı, kasa daha sade, RAM'ler 3000 MHz yerine 2400 MHz tercih edilebilir. Ayrıca önerdiğiniz SSD pek güzel değil. Benzer fiyata Adata SU650 alınabilir.
Son düzenleme: