18500 TL'ye laptop tavsiyesi

burak099

Decapat
Katılım
28 Ağustos 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Paylaştığım iki bilgisayar arasında hangisini tercih ederdiniz? Acer Aspire 3Ü 18.500 ₺ satın aldım daha kargoda iptal edip Monster'ı mı almalıyım? Ağırlıklı olarak photoshop kullanıyorum.

Acer i7 11.nesil 16 GB RAM Intel Iris 96birim.

60Hz ekran.

Klavye ışığı yok.

Monster i5 12.nesil 16 GB RAM Intel Iris 80birim.

120Hz.

Klavye ışıklı.

Parmak izi.

Çanta vs.

https://www.monsternotebook.com.tr/huma/monster-huma-h5-v4-1-gumus/

 

Dosya Ekleri

  • indir (2).jpg
    indir (2).jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 7
Hocam sakın ama sakın Monster alma. Yaklaşık 3 sene boyunca Monster kullandım ve o kadar rezil o kadar dandik ki anlatamam. 100 dereceyi aşkın şekilde ısınmalar abuk subuk FPS oranları, buglu paneller ve daha niceleri. Fiyatları daha ucuz evet ama zerre hak etmiyor. FIFA 23 oynarken aşırı ısınmadan kaynaklı aniden klavyemin bazı tuşları kısa devre yaptı ve kullanılmaz hale geldi. Teknik servise gönderdim, değişim veya onarım talep ettim. 3 kişiyle görüştüm ve bana şunları söylediler:

1. kişi - laptopunuza aşırı ciddi sıvı teması olmuş ve bu sebepten ötürü bazı tuşlar çalışamaz vaziyete gelmiş, garanti kapsamının dışında kalıyor.

2. kişi- laptopunuza az derece sıvı teması olmuş ve bilgisayar çok ciddi bir şekilde açılmaya zorlanılmış, (?) bu sebepten ötürü garanti kapsamının dışına çıkıyor.

3. kişi- laptopunuzda hiçbir şekilde sıvı teması olmamış ama bilgisayar açılmaya zorlanılmış, bu yüzden garanti dışına çıkıyor.

Evin tek çocuğuyum ve ebeveynlerimin bilgisayar ile asla işleri olmaz, hiçbir şekilde sıvı temasında bulunmadım ve bilgisayarı açmaya zorlamadım. Zaten donanım parçalarından zerre anlamam neden açmaya çalışayım :D kendileriyle bile çelişiyorlar rezil insanlar, illallah ettim ve lanet olsun geri gönderin dedim, harici klavye takarak bir süre devam ettim. Ardından da masaüstüne geçiş yaptım. Monster pişmanlıktır. Zaten hiçbir oyunu oynatmadı bana, 3050 ti ekran kartı vardı. Evet biliyorum inanılmaz ahım şahım bir kart değil ama Lol gibi basit bir oyunda bile 100 fps zar zor alıyordum, oyunla işiniz olmasa bile böyle dandik bir markadan alışveriş yapmayınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı