1866 anakarta 2666 MHz RAM takmak

Mesela dedim arkadaşlar yoksa ddr3 anakarta ddr4 takılmayacağını biliyorum. Şu sebepten dolayı sordum. Şimdi i3 6100 sistem topluyorum. Anakart olarak gigabyte soket 1151 ddr4 1600mhz hızında çalışan bir anakart bu yüzden ddr4 ramlerin hızı yüksek olsa bişey olurmu dedim. Sorumunda cevabını aldım. Sağolun.

En az 2133MHz DDR4 bellek varken, nasıl olurda 1866MHz DDR4 anakart olabilir. Yanlış bilgilendirme yapmamalısın, ceza alabilirsin.
http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-h110m-s2v-intel-1151-ddr4-1600mhz-vga-anakart.html?srt=UP .

Vatandaki ürünle senin paylaştığın birbirini tutmuyor. İnat etme aç vatandakinin kutusuna bak birde senin paylaştığın linktekinin kutusuna bak. Senin paylaştığın linkteki anakart kutusunun üzerindeki DDR3 yazısı vatandakinde yok işte. O anakart DDR4 yanlışlıkla 2133 yerine 1600 yazmışlar o kadar.

Vatandaki üründe hem DDR4 yazmışlar hemde fotoğrafı yanlış koymuşlar. Vatandaki linki tekrar aç özelliklerde DDR3 yazmışlar. Dalga geçiyorlar sanki.

Tavuk yumurta tartışması işte. Bu cahil vurdumduymaz site editörlerini acaba vatan özellikle mi seçiyor?

Vallaha hocam ben de şüpheleniyorum. Vaktinde anakartlar sadece bir işlemci destekliyormuş gibi İşlemci teknolojisi i5 ya da i3 gibi sadece bir işlemci yazıyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…