Yakın bir zamanda Xeon 3430 bir sisteme geçeceğim bu yüzden anakart bakıyordum. P7H55 adli anakarti seçtim. Lakin RAM bulamadım ne yazsam çıkmıyor 1866 MHz 16 GB ECC olmayan RAM var mı? @Yener K.@Yiğitt35@Recep Baltaş
Normal satış sitelerinden değil de anca Letgo veya Sahibinden gibi ikinci el sitelerinden araştırmanız gerek hocam. Ben anakart bulmak için Letgo'yu resmen tavaf ettim
Normal satış sitelerinden değil de anca Letgo veya sahibinden gibi ikinci el sitelerinden araştırmanız gerek hocam. Ben mesela anakart bulmak için Letgo'yu resmen tavaf ettim
Hocam bu ilk alışım değil yani çoğu şeyi biliyorum ama böyle bir RAM bulamadım anakart tamam RAM yok Hatta Letgo'da kendi çapımda bunun ticaretini yapıyorum.
Normal satış sitelerinden değil de anca Letgo veya sahibinden gibi ikinci el sitelerinden araştırmanız gerek hocam. Ben anakart bulmak için Letgo'yu resmen tavaf ettim
Kingston HyperX Fury modeline buradan, GSKILL RipjawsX modeline ise buradan ulaşabilirsiniz. Ürünler Param Güvende ile satıldığı için gönlünüz rahat olsun.
Kingston HyperX Fury modeline buradan, G.Skill Ripjaws X modeline ise buradan ulaşabilirsiniz. Ürünler param güvende ile satıldığı için gönlünüz rahat olsun.