1866 MHz 16 GB RAM var mı?

Normal satış sitelerinden değil de anca Letgo veya Sahibinden gibi ikinci el sitelerinden araştırmanız gerek hocam. Ben anakart bulmak için Letgo'yu resmen tavaf ettim :)
 
Normal satış sitelerinden değil de anca Letgo veya sahibinden gibi ikinci el sitelerinden araştırmanız gerek hocam. Ben mesela anakart bulmak için Letgo'yu resmen tavaf ettim :)

Hocam bu ilk alışım değil yani çoğu şeyi biliyorum ama böyle bir RAM bulamadım anakart tamam RAM yok :( Hatta Letgo'da kendi çapımda bunun ticaretini yapıyorum.
 
Sahibinden'de aradığınız RAM'ler mevcut. İlan linki paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama 1866MHz ve 2x8 olarak filtrelerseniz karşınıza çıkacaktır.
 
Sahibinden'de aradığınız RAM'ler mevcut. İlan linki paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama 1866MHz ve 2x8 olarak filtrelerseniz karşınıza çıkacaktır.

Filtreledim ama bulamadım hocam link paylaşmak yasak değil paylaşabilirsiniz.
Normal satış sitelerinden değil de anca Letgo veya sahibinden gibi ikinci el sitelerinden araştırmanız gerek hocam. Ben anakart bulmak için Letgo'yu resmen tavaf ettim :)

Hocam eğer bulabilirseniz link atarsaniz sevinirim normalde böyle saçma bir şey için kimseyi rahatsız etmezdim ama bulamamak içime oturdu.
 
Bunları ben de gördüm fakat eski RAM'lere bu kadar da vermez herhalde diye atmamıştım :D

Kingston HyperX Fury modeli buradan;
G.Skill Ripjaws V modeli buradan ulaşabilirsiniz. Ürünler Param Güvende ile satıldığı için gönlünüz rahat olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı