18TL'ye Windows 10 ve Office 2016 Alınır mı?

• Konuyu başlatan UBerk
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.240
Yoo konuyu kilitlemeyin. Satış sonrası bize sonuçlarını paylaşır mısınız?
Ben aldım bir sıkıntı yaşanmıyor hatta biz yanlış yaptık pro kuruluyken home keyini girmiştik. Satıcıya mesaj atıp sorunumuzu paylaşmıştık bir kaç dakikada dönüş yapıp çözmüşlerdi. Bir sorun olursa bile satın aldığınız siteye şikayet edebileceğiniz için hiçbir sorun olmaz.

Ben aldım bir sıkıntı yaşanmıyor hatta biz yanlış yaptık pro kuruluyken home keyini girmiştik. Satıcıya mesaj atıp sorunumuzu paylaşmıştık bir kaç dakikada dönüş yapıp çözmüşlerdi. Bir sorun olursa bile satın aldığınız siteye şikayet edebileceğiniz için hiçbir sorun olmaz.
Aynı satıcıdan mı alışveriş yapmıştınız? Yakında bilgisayar toplamak istiyorum. Ve artık orijinal şeyler kullanma vaktim geldi.

Ben 30TL'ye almıştım, sonra böyle 20TL'ye 2 adet satanlara denk geldim. Satıyorlar gerçekten. Büyük şirketler yüksek alım yapıyor, fazla kalanları da böyle veriyorlar.

Konunun maalesef yüksek alım yapıp da elde kalma gibi bir durumu yok. Keşke öyle olsa...

Alabilirsin. Anakarta BIOS'a gömülü oluyor bu keyler format vs atabilirsin key sıkıntı çıkarmayacaktır. Anakart değiştirmediğin sürece ve tek cihaz da olmak kaydı ile kullanabilirsin diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı