18x8-8.5 ele uygun mouse önerisi

Bütçe
2.500

was91

Centipat
Daha fazla  
Anlık olarak Scyrox V8 kullanıyordum fakat bozuldu ve farklı bir fareye geçeceğim. Scyrox v8'den aşırı haz etmedim tutuş olarak pek sevemedim.

Önceden GPX kullandım onu da aşırı sevmedim. G305'e alışmıştım ondan sonra aim bozuldu biraz diğerlerine geçiş yapınca, şu an yeni bir mouse arayışındayım. Mümkünse Gaming.Gen üzerinden alacağım indirim ve İyzico dolayısıyla, bütçem 2.5k.

Bu fareyi tutuş şeklim relaxed claw ve bu şekilde tutuyorum.

MCHOSE A5 L7 G3 modellerini düşündüm sizden de görüş almak isterim. Mümkünse bugün içinde alacağım çünkü kullanacak farem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
500 artarsa RAWM ES21 Pro ya da SH01 Pro alabilirsiniz.

MCHOSE A5 L7 G3 modellerini düşündüm sizden de görüş almak isterim. Mümkünse bugün içinde alacağım çünkü kullanacak farem yok.

GPX şeklini sevmediyseniz A5'i eleyin zaten. L7 de küçük. G305 şeklinde istiyorum derseniz G3 alınır. Bence yine de ES21 Pro daha mantıklı.

Son düzenleme:
500 artarsa rawm ES21 Pro'ya da SH01 Pro alabilirsiniz.

Gpx şeklini sevmediyseniz A5'i eleyin zaten. L7 de küçük. G305 şeklinde istiyorum derseniz G3 alınır. Bence yine de ES21 Pro daha mantıklı.

Gpx şeklini fazla sevmedim fakat Gaming genden ulaşabildiğim en F/P model olduğu için ve araştırdığımda direkt Gpx'in aynısı değil zayıflatılmış hali relaxed claw için iyi bir tercih diyorlar fakat bilemedim. Dediğiniz model çok güzel ama anlık olarak yeni sistem topladım monitör alacağım ve oyuncu koltuğu satın aldım o yüzden mouseden biraz kısmak istediğim için Gaming.Gen.TR sitesini seçtim İyzico indiriminden dolayı orada da ulaşabildiğim modeller Pulsar xlite Pulsar modelleri MCHOSE modelleri vs.

Xlite güzel kendim kullanıyorum da bütçeye iyi ürünü gelir mi ki? A7 Ultra bakabilirsiniz, biraz daha büyük.

Xlite güzel kendim kullanıyorum da bütçeye iyi ürünü gelir mi ki? A7 Ultra bakabilirsiniz, biraz daha büyük.

Olmadı 3K civarlarına çıkacağım. Yapacak bir şey yok MCHOSE internet sitesinden baktığımda el ölçüm için MCHOSE A5 AX5 yazıyordu A7 Ultra 20 cm eller için A5 ise 17 19 arası eller için. Xlite modellerine bakabilirim xlite V3 olabilir hangi boyunu almalıyım medium mu yoksa mini mi? MCHOSE'un herhangi bir modelini almayacağım sanırım A5 ile G3 çok ilgimi çekti ama bilmiyorum nedense kararsızım.

İyzico indirimi nedir

A5 bütçesinin en iyisi. G3 şekil olarak alınabilir, detaylı bilgim yok. Xlite alacaksanız size 2 alın. İyzico indirimi bitti diye biliyorum. 3 bin seviyesine çıkarsanız ES21 Pro ve SH01 Pro rakipsiz.

A5 bütçesinin en iyisi. G3 şekil olarak alınabilir, detaylı bilgim yok. Xlite alacaksanız size 2 alın. İyzico indirimi bitti diye biliyorum. 3 bin seviyesine çıkarsanız ES21 Pro ve SH01 Pro rakipsiz.

Sanırım paraya kıyıp almak durumundayım çünkü mousesiz kaldım. Tutuş şeklimle ilgili net bir fareye ulaşamadım hala sanırım en uzak olduğum model g3.rawm SH01 galiba Viper V3 küçüğü idi diye hatırlıyorum ES21 de gayet güzeldi. Ya A5 alıp 2 3 ay idare edip iyi bir mouse alacağım A5+ergo gibi. Şu an el ölçüme ve rahatlığa en uygun model nedir sizce arasından birini seçmeniz gerekirse? Önerdiğim modeller dışında da önerebilirsiniz 3000'e kadar çıkabilirim şu an sorun yok.

A5 alırsanız 2,3 ay sonra mouse aldığınızda ciddi bir fark görmeniz için Lamzu falan almanız lazım. ES21 çok iyi bir mouse. Her şekil tutulabiliyor zaten. Büyüklüğünü beğenirseniz alın geçin. Kendim de rawm kullanıyorum. Çok kaliteli ürünleri.

Teşekkür ederim mağazada denediğimde Viper V3 Pro hoşuma gitmişti genelde Viper V3 Pro ve ergo mouseler hoşuma gidiyor baktığımda MCHOSE A5 ve Viper V3 Pro oldukça benzer aynı şekilde Rampage Blitz Ultimate tutuş olarak oldukça hoşuma giden modeller. MCHOSE A5 ile Viper benzer mouselerse eğer sırf ucuz diye onu alacağım büyük ihtimalle ardından bir ergo fareye geçiş yaparım.

Dosya Ekleri

• IMG_5132.png
    146,6 KB · Görüntüleme: 10
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…