18x8-8.5 ele uygun mouse önerisi

Bütçe
2.500
Çok iyi seçimler hocam. Asla üzmezler. Scyrox'a ne oldu bu arada?

Sağ tıkı bozuldu kendi kendine tıklıyor bazen sol tıka tıkladım mı da sağ tık kendi kendine çalışıyor bazen de sol tık çalışmıyor. Çoğu şeyi denedim hazır garantisi de varken aldığım yere geri yollayacağım. Benim içinde iyi bir bahane oldu şeklini sevmiyordum. Garantiden gelince kardeşime hediye edeceğim. Umarım rawm SH01 elime uyar dediğiniz gibi bu komboyu yapacağım. Fazla rekabetçi oynuyorum çoğu oyunu sanırım bu mouse ve mouse pad seviye atlatır umarım öyle olur. Mouse pad olarak 1500 TL'ye ace Storm'un üzerine çıkacak herhangi bir kalitede mouse pad bulunduğunu sanmıyorum zaten. Rawm SH01'de dediğiniz gibi kaliteli bir mouse Scyrox'tan sonra iyi gelir umarım.

Çok iyi seçimler hocam. Asla üzmezler. Scyrox'a ne oldu bu arada?

Hocam yine fikir almak için geldim. Önceden G305 kullandığımdan dolayı Pulsar X2V2 nasıl olur? Ya da VXE mad r önerir misiniz bu fiyat bandında?

Son düzenleme:
Hocam yine fikir almak için geldim. Önceden G305 kullandığımdan dolayı Pulsar X2V2 nasıl olur? Ya da VXE mad r önerir misiniz bu fiyat bandında?

Mad R çok tavsiye etmem hocam. SH01 Pro kat kat daha iyi bir ürün. X2V2 tercih edilebilir duruyor ama 3395 sensör kullanıyor. Nordic kullanması güzel çok beğendiyseniz alınabilir ama tercihim yine de SH01 olurdu. Boyut olarak böyleler.

1762985210210.png

Mad r çok tavsiye etmem hocam. SH01 Pro kat kat daha iyi bir ürün. X2V2 tercih edilebilir duruyor ama 3395 sensör kullanıyor. Nordic kullanması güzel çok beğendiyseniz alınabilir ama tercihim yine de SH01 olurdu. Boyut olarak böyleler.

Eki Görüntüle 2603429

G305'ten sonra hiçbir farede randıman tutturamamaktan dolayı şu an temkinli yaklaşıyorum alırken. Gpx 2 denedim olmadı Scyrox denedim olmadı. Rawm SH01 de böyle bir durum olur mu diye düşünüyorum paranoyaklık oldu artık bende. Artık elime uymazsa 3 4 ay sonra yenisini alayım psikolojisine girmeye başladım. Denediğim halde tereddüt ediyorum bazen. Yani aslında önerdiğiniz Mouse'lar aşırı iyi dediğiniz gibi bir sorun olacağını sanmıyorum olay benim paranoyaklığım biraz bu konuda. Aim seviyem o kadar düştü ki bazen Scyrox'u kullanırken kaymıyor gibi hissediyorum movementımı kaybediyorum oyundan kopuyorum resmen.

G305'ten sonra hiçbir farede randıman tutturamamaktan dolayı şu an temkinli yaklaşıyorum alırken. Gpx 2 denedim olmadı Scyrox denedim olmadı. Rawm SH01 de böyle bir durum olur mu diye düşünüyorum paranoyaklık oldu artık bende. Artık elime uymazsa 3 4 ay sonra yenisini alayım psikolojisine girmeye başladım. Denediğim halde tereddüt ediyorum bazen. Yani aslında önerdiğiniz Mouse'lar aşırı iyi dediğiniz gibi bir sorun olacağını sanmıyorum olay benim paranoyaklığım biraz bu konuda. Aim seviyem o kadar düştü ki bazen Scyrox'u kullanırken kaymıyor gibi hissediyorum movementımı kaybediyorum oyundan kopuyorum resmen.

Aim olayı psikolojik hocam. Adamakıllı bir sensör + düzgün bir bağlantı sağlayabilen bir MCU ile gerisi bileğe bakıyor. :D Viper V3 Pro denememiş miydiniz zaten? Beğenmiştiniz de. SH01 Pro 1 tık küçüğü. Üründen memnun kalmamanız çok zor zaten. Teknik olarak fiyatının en iyisi. Geriye kalan tek şey şekil.

Aim olayı psikolojik hocam. Adamakıllı bir sensör + düzgün bir bağlantı sağlayabilen bir mcu ile gerisi bileğe bakıyor. :D Viper V3 Pro denememiş miydiniz zaten? Beğenmiştiniz de. SH01 Pro 1 tık küçüğü. Üründen memnun kalmamanız çok zor zaten. Teknik olarak fiyatının en iyisi. Geriye kalan tek şey şekil.

Çok düşüneni çok şey yaparlar mantığıyla alıyorum gitsin. Kısmet artık şekli beğendik umarım alışırız gelince.

Hayırlı olsun hocam. ☺️ ben de zaten bir üst modelini kullanıyorum. Beni üzmedi, sizi de üzmez umarım.

Teşekkür ederim. Renkler arasında doku farkı var mı biliyor musunuz? Beyaz rengi biraz daha mat gözüküyor. Kırmızısını veya siyahını alacağım incelemelerine baktığımda beyaz rengi için oldukça kaymayan güzel bir kaplaması var diyorlardı.

Teşekkür ederim. Renkler arasında doku farkı var mı biliyor musunuz? Beyaz rengi biraz daha mat gözüküyor. Kırmızısını veya siyahını alacağım incelemelerine baktığımda beyaz rengi için oldukça kaymayan güzel bir kaplaması var diyorlardı.

Özel versiyon olmadığı sürece renkte kaplama değişikliği olacağını düşünmüyorum hocam. Bendeki siyah, kaplama olarak şu ana kadar kullandığım en iyi ürün. Beğendiğinizi alın. Zaten genel malzeme kalitesi olarak çok üst seviyedeler.

Özel versiyon olmadığı sürece renkte kaplama değişikliği olacağını düşünmüyorum hocam. Bendeki siyah, kaplama olarak şu ana kadar kullandığım en iyi ürün. Beğendiğinizi alın. Zaten genel malzeme kalitesi olarak çok üst seviyedeler.

Teşekkürler. Bende siyah rengini sipariş ettim. Değerli görüşleriniz ve sorunuma çözüm bulduğunuz için ikinizede teşekkür ederim. İyi Sosyaller iyi geceler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı