18x8-8.5 ele uygun mouse önerisi

Bütçe
2.500

Bütçeniz varsa bence SH01 Pro alın. Viper şeklini de beğenmişsiniz hem. A5 Ultra + ergo mouse gereksiz para olacak. SH01 Pro bir sıkıntı olmadığı sürece uzun zaman götürür merak etmeyin. A5 alıp da geçebilirsiniz ama.

Kusura bakmayın işten geç geldiğim için geri cevap yazamadım.Dün bilgisayara bi 5-10 dakika oturdum ve tutuşumun net fotoğraflarını çektim.Bu şekilde tutuyorum bazen sıkıyorum bazen daha fazla kavrıyorum ama tutuşumun iskeleti bu şekilde.Mediamarkttan Razer Viper V3 Pro deathadder versiyonu hoşuma gitmedi.Onun dışında ek olarakta ec3 dw'yi beğenmiştim.Eski bir G305 kullanıcısı olduğumdan dolayı Pulsar x2 mini de ilgimi çekti.Wraith'te de 11 Kasım indirimine girer mi acaba Rawm Sh01 beklemeli miyim..

Dosya Ekleri

• 367B3486-EEDB-486C-8F2D-C2DEF58FC7BC.jpeg
    89,8 KB · Görüntüleme: 10
  • E07E4EF3-ADD7-4047-A9DC-5FBC2BC5BCC9.jpeg
    103,2 KB · Görüntüleme: 10
  • F71497A9-7338-4C50-B3DD-ABE33CAC782C.jpeg
    293 KB · Görüntüleme: 9

Wraith indirim yapar mı bilmiyorum. Relaxed claw tutuyorsunuz. Rawm zaten her tutuşa uygun üretmeyi hedefliyor. Viper şeklini beğenmediyseniz ES21 Pro bakabilirsiniz. Pulsar da üzmez.

Wraith indirim yapar mı bilmiyorum. Relaxed claw tutuyorsunuz. Rawm zaten her tutuşa uygun üretmeyi hedefliyor. Viper şeklini beğenmediyseniz ES21 Pro bakabilirsiniz. Pulsar da üzmez.

Bende gidip gpx 2 aldım her tutuşa uygun diye relaxed claw hiç uymamıştı bana. Viper deneyip iyi gelince şaşırdım. Scyrox V8 agresif claw kullanıcıları için sanırım alakası yoktu relaxed clawda rahat olamadım. Pulsar X2 rawm SH01 arasındayım özellikler aynı sanırsam. Sadece rawm SH01 için bozulma durumu vs olursa Wraith mi ilgileniyor bu durumla? Daha önce alışveriş yapmadım wraithten bilmiyorum. Sizin benim önerdiklerimden bağımsız önereceğiniz farklı model marka var mıdır? Üst üste iki yanlış mouse seçimi yaptığımdan ötürü biraz temkinli yaklaşıyorum sizde kusura bakmayın.

Anlamadım hocam. Yukarda viper beğenmedim demiştiniz. Şekil olarak Viper benzeri olsun mu olmasın mı ? Bozulma durumunda Wraith ilgileniyor, yardımcı oluyorlar merak etmeyin.

Anlamadım hocam. Yukarıda Viper beğenmedim demiştiniz. Şekil olarak Viper benzeri olsun mu olmasın mı? Bozulma durumunda Wraith ilgileniyor, yardımcı oluyorlar merak etmeyin.

Kusura bakmayın yazım yanlışı olmuş benim hatam. DeathAdder versiyonunu hiç beğenmedim. Viper'ı beğendim.

Kusura bakmayın yazım yanlışı olmuş benim hatam. DeathAdder versiyonunu hiç beğenmedim. Viper'ı beğendim.

Estağfurullah hocam. Wraith kasım indirimi başladı ama sadece kendi markalarında indirime gitmişler. SH01 Pro zaten Viper'ın bir tık küçüğü. Beğendiyseniz, alın geçin. Şekil harici 3 bin seviyesinde daha iyi mouse yok zaten.

Dediğiniz gibi başka iyi bir seçenek yok gibi. Biraz daha fiyat yukarı çıkıp magnezyum mouse bakayım dedim fakat onların da tutuş şekilleri bana uymuyor Dareu A950 Attack Shark magnezyum modelleri gibi fakat tutuşuma uyan bulamadım. Yüksek ihtimalle rawm SH01 alacağım. Eloshapesten baktığımda shape olarak MCHOSE A5 de güzel duruyor fakat Viper'a göre biraz uzun.

A5 Ultra da çok iyi ürün alırsanız üzmez. SH01 Pro çok daha iyi ama, gerek MCU gerek sensör olarak. Bir yerden sonra olay sadece şekile kalıyor.

A5 Ultra da çok iyi ürün alırsanız üzmez. SH01 Pro çok daha iyi ama, gerek mcu gerek sensör olarak. Bir yerden sonra olay sadece şekile kalıyor.

Mousepadler de güzel bir indirime girmiş önerebileceğiniz var mıdır spirit of aim veya ace series veya diğerlerinden? Genelde The Finals Valorant CS tarzı oyunlar oynuyorum. MCHOSE A5 artı mouse pad ya da rawm SH01 alacağım 1 gün içinde karar veririm yüksek ihtimalle seçmek zor fakat rawm a kesinlikle daha yakınım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…