18x8-8.5 ele uygun mouse önerisi

Bütçe
2.500
Mousepadler de güzel bir indirime girmiş önerebileceğiniz var mıdır spirit of aim veya ace series veya diğerlerinden? Genelde The Finals Valorant CS tarzı oyunlar oynuyorum.

Spirit of Aim indirim öncesi zaten sürekli tavsiye ettiğim bir üründü. İndirim de varken kaçırılmaz bence. Ace kullanmadım, çok da bir bilgim yok. @Michael_Kaiser hocam Ace aradaki fiyat farkına değer mi ?

Spirit of Aim indirim öncesi zaten sürekli tavsiye ettiğim bir üründü. İndirim de varken kaçırılmaz bence. Ace kullanmadım, çok da bir bilgim yok. @Michael_Kaiser hocam Ace aradaki fiyat farkına değer mi ?
Nasıl bir yüzey istenildiğine göre değişir.

Nasıl bir yüzey istenildiğine göre değişir.

Son zamanlarda genelde Control padler kullandım en son Attack Shark CM2 cm3 denedim Klasse Longteng Klasse Pro MPC480 aldım Speed ama pek Speed gibi gelmedi movementımı bazen kontrol edemiyorum bazen ediyorum genelde The Finals CS:GO türü oyunlar oynuyorum akıcı olsun istiyorum mouse pad takılsın istemiyorum bazen bileğim falan da sürtüyor. Genelde dediğim gibi The Finals ve FPS tarzı oyunlar oynuyorum rahat tracking yapabileceğim bir şey olsun istiyorum.

Storm alabilirsiniz eğer bütçeyi aşamazsanız.

Storm alabilirsiniz eğer bütçeyi aşamazsanız.

MCHOSE A5 alıp mouse Pad'den bütçe de arttırabilirim toplam ikisine 4K civarı düşünüyorum maksimum çünkü hala oyuncu koltuğu monitör almam lazım toplam 20 k gibi bir miktar ayırdım hepsine. 6K oyuncu koltuğu 7.5 8 monitör 14 binden geriye kalanı da mouse ve mousepade ayıracağım. Storm yeterli olmaz mı?

Olur bütçe artırmanıza gerek yok ben varsa diye sordum yoksa ayriyeten bütçe artırmaya gerek yok.

Bütçe artacaksa mouse yatırımı çok daha iyi olur.

Olur bütçe artırmanıza gerek yok ben varsa diye sordum yoksa ayrıyeten bütçe artırmaya gerek yok.

Zaten mouse alma gibi bir fikrim yoktu aslında fakat Scyrox aşırı zamansız bozuldu çok acele oldu ve her şey üst üste bindi. Biraz zamansız olduğu için de tüm ihtiyaçlarım üst üste bindi aynı anda kötü bir karar vermeden almaya çalışıyorum. Sanırım ayırdığım bütçe yeterli bir bütçe 5K gibi bir miktar ayırdım.

Bütçe artacaksa mouse yatırımı çok daha iyi olur.

Tamamdır o zaman fareden kısmayacağım. Sanırım ben Superlight 2C'yi denedim vatan mağazasında tam hatırlamıyorum ama geneli hoşuma gitmemişti Superlight'ların. Fakat DeX miydi 2C miydi hatırlamıyorum pek. MCHOSE A5 almak o yüzden biraz risk gibi geliyor fakat fiyatı da çok uygun çok arada bırakıyor beni. Rawm SH01 ace storm kombosunu birlikte alacağım sanırım.

Düşünme bence direk dediğin komboyu yap gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…