19.000 TL RTX 4060 sistem nasıl?

Daha fazla  
Bilgisayar bu arkadaşlar, indirimdeyken almıştım. PSU çok iyi değil biliyorum ama genel olarak sizce nasıl?
Hayırlı olsun, çok güzel sistem. İyi işlerde iyi günlerde kullan Allah nazardan saklasın. Fikrimi belirtmek istiyorum, zaten almışsın ve gelen yorumlardan bazıları kusursuz bir cihaz olmadığını belirticek. Buda senin moralini bozmaktan başka birşeye yaramayacak.
O yüzden gelen kötü yorumlara kafa takma ve böyle geri dönülmeyecek durumlarda almadan önce çevrenden fikir iste. Bu uzun düşüncemide sistemi pahalıya alan bi arkadaşın konusuna gelen yorumlardan dolayı yazdım gerçekten moral bozucu oluyor. Neyse iyi günler

Bilgisayar bu arkadaşlar, indirimdeyken almıştım. PSU çok iyi değil biliyorum ama genel olarak sizce nasıl?

PSU hariç gayet iyi.

Hayırlı olsun, çok güzel sistem. İyi işlerde iyi günlerde kullan Allah nazardan saklasın. Fikrimi belirtmek istiyorum, zaten almışsın ve gelen yorumlardan bazıları kusursuz bir cihaz olmadığını belirticek. Buda senin moralini bozmaktan başka birşeye yaramayacak.
O yüzden gelen kötü yorumlara kafa takma ve böyle geri dönülmeyecek durumlarda almadan önce çevrenden fikir iste. Bu uzun düşüncemide sistemi pahalıya alan bi arkadaşın konusuna gelen yorumlardan dolayı yazdım gerçekten moral bozucu oluyor. Neyse iyi günler
Çevreden değil, forumdan fikir istiyor ve doğrusunu yapıyor. Çevrede kaç kişi bilgisayar biliyor? Burada genelde direkt doğruları söylüyoruz. Kırmamak gibi bir düşüncemiz yok ve nasıl yapabiliriz ki? Bu arada güzel sistem zaten.

Bazıları kusursuz bir cihaz olmadığını belirtecek.
Ne yapalım hocam, kötü olana iyi mi diyelim? Bilmeyen birisi de bizim yorumumuzu görse kötü şeyi iyi diye alır o zaman? Ki zaten sistemin kötü olmadığını belirttik. PowerBoost PSU kötü. Konu sahibi kendisi de biliyor bunu. PSU dışında kötü bir yanı yok. SSD de eh işte. Kusursuz bir sistem isteyen kişi parça parça kendisi toplar en iyilerini alır zaten.

Çevreden değil, forumdan fikir istiyor ve doğrusunu yapıyor. Çevrede kaç kişi bilgisayar biliyor? Burada genelde direkt doğruları söylüyoruz. Kırmamak gibi bir düşüncemiz yok ve nasıl yapabiliriz ki? Bu arada güzel sistem zaten.
Benim çevreden kastım forum zaten.bilgisayarla haşır neşir bir çevresi olan forumda sistem iyimi konusu açmaz.

Ne yapalım hocam, kötü olana iyi mi diyelim?
Ben kendimi yanlış ifade ettim, ilk mesajımı gereksiz uzattım. Kötü olana iyi demek değil benim ifade ettiğim, kötü olduğunu biliyor ama bunun sürekli farklı kişiler tarafından tekrar söylenmesi onun sadece moralini bozucak bunu söyledim.

Bilgisayarla haşır neşir bir çevresi olan forumda sistem iyi mi konusu açmaz.
Kesinlikle katılmıyorum bu yorumunuza. Fikir alışverişi her zaman iyidir. Sen çok iyi biliyorsundur, konu açar sorarsın ve senden daha iyi bilen birisi çıkabilir fikir edinirsin. Veya alacağın ürünün kullanıcısı çıkar, seninle deneyimlerini paylaşır ve fikir edinirsin. ''Her şeyi en iyi ben bilirim'' kafasıyla bir yere varılmayacağını siz de iyi biliyorsunuzdur.

Ben kendimi yanlış ifade ettim, ilk mesajımı gereksiz uzattım. Kötü olana iyi demek değil benim ifade ettiğim, kötü olduğunu biliyor ama bunun sürekli farklı kişiler tarafından tekrar söylenmesi onun sadece moralini bozacak bunu söyledim.
Anladım, sorun yok o halde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00