19.000 TL'ye RX6700 XT sistem alınır mı?

TheHus

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kapsamlı bir oyun bilgisayarı almaya çalışıyorum. 20.000 TL Total bütçem var. Aşağıda resmini yüklediğim sistem bazı yükseltmelerle 16.999 TL'den 19.035 TL'ye yükseldi. Alınır mı? Yoksa daha iyi hazır sistem kovalayayım mı?

resim_2022-07-22_002354151.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam fiyatı normalmiş pahalı değil ama ucuz da değil aceleniz varsa alın fakat 21kya benzer sistemin 3070 ti versiyonu satılmıştı. Bu fiyat bandinda genellikle YouTube kanalları sistem yapmıyor anca siteleri takip etmek lazım.

Hocam fiyatı normalmiş pahalı değil ama ucuz da değil aceleniz varsa alın fakat 21kya benzer sistemin 3070 Ti versiyonu satılmıştı. Bu fiyat bandinda genellikle YouTube kanalları sistem yapmıyor anca siteleri takip etmek lazım.

21k ya 3070 Ti şu zamanda imkansız gibi geldi.

Hocam fiyatı normalmiş pahalı değil ama ucuz da değil aceleniz varsa alın fakat 21kya benzer sistemin 3070 Ti versiyonu satılmıştı. Bu fiyat bandinda genellikle YouTube kanalları sistem yapmıyor anca siteleri takip etmek lazım.

2-3 hafta gibi süre var bilgisayar alabilmek için elimde en iyisini değerlendirmek istiyorum. 21999TL'ye 3070 Ti'lı bir sistem vardı GamingGen sitesinde ona da zam geldi gelmeseydi kendimi biraz zorlayabilirdim onu almak için. Dolar yüzünden 2-3 hafta içinde bu bütçeye de sağlam sistem bulamazsam diye endişe ediyorum.

Var hocam geçen hafta hatta Technopat'ta bir arkadaşın almasına vesile oldum bende araştırıp. 21k kusuratli Gaming gende vardı 5600X ile kendisi direk aldı attığım gibi.

Ah be hocam keşke bende hazır sistem kovalasaymışım daha fazla paraya RTX 3070 topladım 😐

2-3 hafta gibi süre var bilgisayar alabilmek için elimde en iyisini değerlendirmek istiyorum. 21999TL'ye 3070 Ti'lı bir sistem vardı gaminggen sitesinde ona da zam geldi gelmeseydi kendimi biraz zorlayabilirdim onu almak için. Dolar yüzünden 2-3 hafta içinde bu bütçeye de sağlam sistem bulamazsam diye endişe ediyorum.

Çok acele ye getirmeyin ama şu an parçaların fiyatı her geçen gün artacaktır ekran kartlarına NVIDIA tarafından sürekli indirim gelsede ne yazık ki bizim ülkemize işlemiyor YouTube kanallarını ve İtopya'yı takip ederseniz güzel fırsat bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı