19.000 TL'ye Technopat two Win alınır mı?

cetinutku243

Decapat
Daha fazla  
21 Haziran'da İtopya üzerinden Technopat two Win sistemini satın aldım. Satın alırken Thermaltake kasaların stokları tükenmişti ve sadece Rampage kasa ve PSU seçeneği vardı. Arkadaşlarımın ve benim Rampage kasa hakkındaki deneyimlerimiz genel olarak olumsuz olduğu için zorunlu olarak Cooler Master TD500V2 kasa ile değiştirdim. Ekran kartı olarak ise Dual ve ROG seçenekleri mevcuttu. Öncesinde ASUS Dual 1660 Super ekran kartına sahiptim ve sıcaklık değerlerinden memnun değildim. Geri ödeme seçeneği olmasına rağmen bilinçli olarak ROG'a geçiş yaptım. Bu değişikliklerle birlikte toplam fiyat 19000TL oldu. Ancak zaman geçmesine rağmen hala fiyat konusunda tereddütlerim var. Sizce hangi seçenek daha iyi olur, h. O mu g. O mu? (bu arada elimde 1TB HDD bulunduğu için SSD'yi değiştirmeye gerek duymadım.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Sistemden memnun musun, bende alacağım yarın mağazaya gidip, ekran kartı takması kolay mı bu arada

Hocam bende görseldeki gibi değiştirdim ve 22.500 tuttu aldığım tarihte ve değdi coil whine falan sıfır ses çok memnun kaldım ama şu an benim canımı sıkan durum ekran kartı ve anakartın garanti süreleri 17 Ocakta başlamış. Acaba iade ürün aldım mı diye düşünüyorum...ben 22.500 liraya değdi diye düşünüyorum bence 19000 dert etmeyin...sizden ricam sizde müsait olunca bir garanti sorgulayabilir misiniz?

Sistemden memnun musun, bende alacağım yarın mağazaya gidip, ekran kartı takması kolay mı bu arada

Mağazadan elden alacaksanız ekran kartı takılı veriyorlar. Ayrıca ekran kartı takmak kolaydır. Videoları var YouTube'da...

Peki Windows yüklü olarak mı aldınız?

İndirimi bitmiş dün 25k idi sanırım 32K olmuş

2 Temmuz sondu ve ilk çıktığında 16.999 liraydı. Daha iyileri denk gelir 32 bin verilmez zaten.

Peki şu an 25k ya İtopya'dan ne almalıyım? Sadece Valorant-Back 4 Blood tarzı oyun oynuyorum.

Şu an şehir dışındayım İzmir'e gittiğim zaman sorgulayıp yazacağım ayrıca iade ürün olabilir bence bir İtopya müşteri hizmetleri ile konuşun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…