19.000 TL'ye Technopat two Win alınır mı?

Peki şu an 25k ya İtopya'dan ne almalıyım? Sadece Valorant-Back 4 Blood tarzı oyun oynuyorum.

Hocam bende görseldeki gibi değiştirdim ve 22.500 tuttu aldığım tarihte ve değdi coil whine falan sıfır ses çok memnun kaldım ama şu an benim canımı sıkan durum ekran kartı ve anakartın garanti süreleri 17 Ocakta başlamış. Acaba iade ürün aldım mı diye düşünüyorum...ben 22.500 liraya değdi diye düşünüyorum bence 19000 dert etmeyin...sizden ricam sizde müsait olunca bir garanti sorgulayabilir misiniz?

Eki Görüntüle 1845555

Mağazadan elden alacaksanız ekran kartı takılı veriyorlar. Ayrıca ekran kartı takmak kolaydır. Videoları var YouTube'da...

Hocam benim de 2026 14 Ocak görünüyor birkaç kişi araştırdığımda toptancının İtopya'ya sattığı tarihden başladığını yazmış yani sıkıntı etmenize gerek yok ayrıca jelatinli geldiyse falan sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Hocam bende görseldeki gibi değiştirdim ve 22.500 tuttu aldığım tarihte ve değdi coil whine falan sıfır ses çok memnun kaldım ama şu an benim canımı sıkan durum ekran kartı ve anakartın garanti süreleri 17 Ocakta başlamış. Acaba iade ürün aldım mı diye düşünüyorum...ben 22.500 liraya değdi diye düşünüyorum bence 19000 dert etmeyin...sizden ricam sizde müsait olunca bir garanti sorgulayabilir misiniz?

Eki Görüntüle 1845555

Mağazadan elden alacaksanız ekran kartı takılı veriyorlar. Ayrıca ekran kartı takmak kolaydır. Videoları var YouTube'da...

hocam ayrıca ASUS'un garanti sorgulama sitesinin alt tarafında küçük bir yazıyla son kullanıcının iletişime geçip aldığı tarihin faturasını göndermediği sürece ürünün ithalatçıya ulaştığı günden başlar gibi bir yazı yazıyor telefonda olduğum için fotoğraf atamadım siz bakarsınız seri kodunu yazdığımız yerin hemen altında yazıyor

Son düzenleme:
Bu sistemi aldım ancak tanıtımda gösterilen FPS değerlerini 1080p'de bile alamıyorum. 60fps sabitlemesi kapalı olmasına rağmen rdr2, msfs gibi oyunlarda 45 50'lerde geziyor. Sebebi ne olabilir? 10 fps artırmak için mi 1050ti kartımı bıraktım :D Aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

Bu sistemi aldım ancak tanıtımda gösterilen FPS değerlerini 1080P'de bile alamıyorum. 60FPS sabitlemesi kapalı olmasına rağmen RDR2, msfs gibi oyunlarda 45 50'lerde geziyor. Sebebi ne olabilir? 10 FPS artırmak için mi 1050 Ti kartımı bıraktım :D Aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

Driverları güncel değilse güncelle. Yoksa geçmiş olsun 😭

Bu sistemi aldım ancak tanıtımda gösterilen FPS değerlerini 1080P'de bile alamıyorum. 60FPS sabitlemesi kapalı olmasına rağmen RDR2, msfs gibi oyunlarda 45 50'lerde geziyor. Sebebi ne olabilir? 10 FPS artırmak için mi 1050 Ti kartımı bıraktım :D aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

Vallahi reis bende öyle bir sorun yok driverları falan kontrol et veya monitörün 60Hz falansa V-Sync otomatik açık oluyor bazen onlara bir bak onun dışında pek bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı