cetinutku243
Decapat
Daha fazla
Peki şu an 25k ya İtopya'dan ne almalıyım? Sadece Valorant-Back 4 Blood tarzı oyun oynuyorum.
Hocam bende görseldeki gibi değiştirdim ve 22.500 tuttu aldığım tarihte ve değdi coil whine falan sıfır ses çok memnun kaldım ama şu an benim canımı sıkan durum ekran kartı ve anakartın garanti süreleri 17 Ocakta başlamış. Acaba iade ürün aldım mı diye düşünüyorum...ben 22.500 liraya değdi diye düşünüyorum bence 19000 dert etmeyin...sizden ricam sizde müsait olunca bir garanti sorgulayabilir misiniz?
Eki Görüntüle 1845555
Mağazadan elden alacaksanız ekran kartı takılı veriyorlar. Ayrıca ekran kartı takmak kolaydır. Videoları var YouTube'da...
Hocam benim de 2026 14 Ocak görünüyor birkaç kişi araştırdığımda toptancının İtopya'ya sattığı tarihden başladığını yazmış yani sıkıntı etmenize gerek yok ayrıca jelatinli geldiyse falan sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
Hocam bende görseldeki gibi değiştirdim ve 22.500 tuttu aldığım tarihte ve değdi coil whine falan sıfır ses çok memnun kaldım ama şu an benim canımı sıkan durum ekran kartı ve anakartın garanti süreleri 17 Ocakta başlamış. Acaba iade ürün aldım mı diye düşünüyorum...ben 22.500 liraya değdi diye düşünüyorum bence 19000 dert etmeyin...sizden ricam sizde müsait olunca bir garanti sorgulayabilir misiniz?
Eki Görüntüle 1845555
Mağazadan elden alacaksanız ekran kartı takılı veriyorlar. Ayrıca ekran kartı takmak kolaydır. Videoları var YouTube'da...
hocam ayrıca ASUS'un garanti sorgulama sitesinin alt tarafında küçük bir yazıyla son kullanıcının iletişime geçip aldığı tarihin faturasını göndermediği sürece ürünün ithalatçıya ulaştığı günden başlar gibi bir yazı yazıyor telefonda olduğum için fotoğraf atamadım siz bakarsınız seri kodunu yazdığımız yerin hemen altında yazıyor
Son düzenleme: