19. 5 en 10cm palm ve finger tip el ölçüsüne göre mouse önerisi

Merhaba, konu başlığını belirttiğim üzere el ölçülerim bunlar. 0 da alabilirim ikinci el de. Bir türlü karar veremedim. CS oynuyorum arada sırada. Sadece şu an da G102 kullanıyorum. Fotoları da yükledim. 116 mm diye biliyorum G102'yi... Fiyat olarak bir bütçe belirlemedim. Sadece 1300₺ fazla olanları söylemeyin mümkünse. Elime oturabilecek güncel, skatezler iyi olan önerilerinizi söylerseniz bende ona göre birinde karar verip alacağım. Kablolu veya kablosuz. Şimdiden teşekkürler.

20230216_194759.jpg

20230216_194738.jpg

M625 13 cm baya büyük mouse bana tam gelir büyük ihtimal 20/10 elim var.

Siyahı da var.
Kablolu da çok iyi olan bir mouse:

@JakerT4 yan tuşlara da erişimi kolay olsun dikkat edersen fotolarda bile yan tuşun en uçtaki kısmına bile ucundan temas ediyor baş parmağım. Özellikle biraz geride konumlanmış bir model daha iyi olur diye düşünüyorum. Senden başka kimsede öneri sunmuyor

@JakerT4 yan tuşlara da erişimi kolay olsun dikkat edersen fotolarda bile yan tuşun en uçtaki kısmına bile ucundan temas ediyor baş parmağım. Özellikle biraz geride konumlanmış bir model daha iyi olur diye düşünüyorum. Senden başka kimsede öneri sunmuyor
Delikli ve kablolu hali, ben kullanıyorum demin denedim başparmağım iki yan tuşu da kapsıyor.

Delikli ve kablolu hali, ben kullanıyorum demin denedim başparmağım iki yan tuşu da kapsıyor.
Şimdi ben kablosuz da şunları beğendim model o
Steelseries Prime mini
Delux m800db (skatezleri iyi değil diye yorumlar var bilemedim.)

Kablolu da
Hyperx haste
Endgame xm1r
Razer viper 8k

Tabi yan tuş konumlarını kestiremediğim için birşey diyemiyorum. Sonuçta uzun bir süre mouse almayacağım. Kullanayım istiyorum sorunsuzca. Palm ve claw tip geçişlerine hagisi uyuyorsa. Finger tip dedim ama o bana göre değilmiş 🫢

Şimdi ben kablosuz da şunları beğendim model o
Steelseries Prime mini
Delux m800db (skatezleri iyi değil diye yorumlar var bilemedim.)

Kablolu da
Hyperx haste
Endgame xm1r
Razer viper 8k

Tabi yan tuş konumlarını kestiremediğim için birşey diyemiyorum. Sonuçta uzun bir süre mouse almayacağım. Kullanayım istiyorum sorunsuzca. Palm ve claw tip geçişlerine hagisi uyuyorsa. Finger tip dedim ama o bana göre değilmiş 🫢
Prime Mini geç algılama sorunu oluyor. Skatezleri değiştirirsiniz o önemli değil Delux'ta:
Diğer fareler güzel Delux'tan eminim yan tuş konumundan.
Glorious Model O ile Delux aynı kasayı kullanıyormuş yani onunda da geride yan tuşları.

Son düzenleme:
@JakerT4 delux fiyat olarak da makul görünüyor740₺ civarında model o sahibinden de 1025₺ ye buldum. Kararsız kaldım. M800 iyi diyorsanız ondan yana kullanayım
İyidir hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İncelemesine bakabilirsin.
Şimdi baktım da gecikme süreleri 16-17 ms, Glorious Model O 5-6 ms.
Glorious tercih edebilirsiniz ayrıca ekstra skatez almanıza gere yok stok olarak PTFE geliyor ama bu demek değil ki Delux kötü. M700 kullanıyorum onun da gecikmesi 17 ama bir fark yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı