Finger tip ve palm tip mouse önerisi

Herkese merhaba, öncelikle. CS oynuyorum şu anki farem g102. çok Pro oyuncu sayılmam vakit buldukça oynuyorum. Yenilemeyi düşünüyorum. Tutuş olarak finger tip tarzı tutuşum var. Kablosuz olabilir kablolu olabilir önerilere açığım. Bütçe olarak 800₺ ye kadar çıkabilirim. IPS ve DPI değerleriyle makul önerilerinizi beklerim. G102 de yan tuşlardaki en uçtaki tuşa biraz uzak kalıyor başparmağımı hafifçe ileri itmek zorunda kalıyorum. Belki tutuşdan ötürüde olabilir oyun oynarken bu şekilde. Normal kullanırken tam kavrayabiliyorum sorun yok. Takipimde Razer DeathAdder V2 ve Bloody TL80 (biraz ağır bir mouse) Logitech G203 var. Bilemedim açıkçası.

El ölçüm de 19.5 cm en 10.4 cm.

Son düzenleyen: Moderatör:
O el boyutuyla US button'a ulaşamamanız garip. Harbiden de çok geriden tutuyorsunuz demek ki. Bunu öneririm:
Fiyatı düşebilir. Buna alternatif olarak SS Prime Mini alınabilir. Elinize daha iyi oturacaktır büyük ihtimal.

Kablosuz alternatif:

Aklınızdaki mouse'lardan bir DA V2 var mantıklı olan, o da fingertip için pek uygun bir mouse denemez. Ayrıca 800TL bütçeyi de aşıyor.

O el boyutuyla US button'a ulaşamamanız garip. Harbiden de çok geriden tutuyorsunuz demek ki. Bunu öneririm:
Fiyatı düşebilir. Buna alternatif olarak SS Prime Mini alınabilir. Elinize daha iyi oturacaktır büyük ihtimal.

Kablosuz alternatif:

Aklınızdaki mouse'lardan bir DA V2 var mantıklı olan, o da fingertip için pek uygun bir mouse denemez. Ayrıca 800TL bütçeyi de aşıyor.
Sıfır almayı düşünmüyorum o yüzden. Aklımda g305 ve razer viper 8k ve basilisk v3 de var onları yazmayı unuttum

Sıfır almayı düşünmüyorum o yüzden. Aklımda g305 ve razer viper 8k ve basilisk v3 de var onları yazmayı unuttum
G305 fiyatını hak etmiyor. 800TL'ye kutusu açılmamış veya az kullanılmış Viper 8KHz bulabilirseniz alabilirsiniz. Basilisk V3 büyük ve ağır bir mouse. Bu kötü bir mouse olduğunu göstermiyor tabii. Yalnız size göre bir mouse değil.

G305 fiyatını hak etmiyor. 800TL'ye kutusu açılmamış veya az kullanılmış Viper 8KHz bulabilirseniz alabilirsiniz. Basilisk V3 büyük ve ağır bir mouse. Bu kötü bir mouse olduğunu göstermiyor tabii. Yalnız size göre bir mouse değil.
Anladım. Öncelikle teşekkür ediyorum ediyorum yardımcı oldunuz ve bilgi verdiğiniz için. Razer 8k ile delux arsında kaldım. Delux kablosuz olması güzel, yazılımı iyi, altındaki skatezler hakkında idare eder denmiş switcler biraz sesli çalışıyor yani fiyatı da makul. Razer hakkında çoğunluka iyi şeyler söyleniyor. Tasarım olarak da aynı gibiler. Arada kalmak kötü bir his. Sıfırı bana göre pahalı 850₺ biri satıyor. Karar vermesi zor:)

@Kiznaiver delux m700bu tercih edilebilir mi?

bir süredir deathadder v2 pro kullanıyorum. pek rahat edemedim açıkcası yüzeyi çok kaygan gibi ve sürekli elim kayıyor özellikle de parmak eklemlerinden sonraki kısım...ondan önce g305 kullandım ufaktı ama arka tarafı biraz daha tombul gibiydi ama küçük geliyordu elime. aklımda şu sıralar zowie ec2-c var. tercih edilebilir mi? dizayn olarak nasıldır? ya da arkası biraz yüksek mouse öneriniz olabilir mi? bütçe belirtmedim. siz önerilenizi sunarsanız ona göre bir seçim yapacağım

bir de endgame xm1r var..onu yazmayı unuttum. @Kiznaiver

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı