19 bin TL laptop önerisi

DDR5 sistem, ortalama soğutma, kaliteli ekran, üst seviye işlemci, güzel kasa kalitesi, çok kullanışlı bir yazılım, MUX Switch.

Kanka bu laptopu önermeyin bu laptop çok sıcak Max yükte GPU'su 86 CPU'su 93'e çıkıyor.

Laptop çocuğun elinde kalacak ilerleyen yıllarda.

Kanka bu laptopu önermeyin bu laptop çok sıcak Max yükte GPU'su 86 CPU'su 93'e çıkıyor.
Dediğiniz performans modunda fanlar son hızda değilken ulaşılan sıcaklıklar ve aslında Laptop için çok endişe verici sıcaklıklar değil. Asus zaten buna güvenerek fan hızından kısıp parçaların bu sıcaklığa ulaşmasına izin veriyor. Ama tabii soğutması pek de iyi değil ancak bu bütçedeki çoğu laptop bu sıcaklıklara ulaşıyor.

Dediğiniz performans modunda fanlar son hızda değilken ulaşılan sıcaklıklar ve aslında laptop için çok endişe verici sıcaklıklar değil. ASUS zaten buna güvenerek fan hızından kısıp parçaların bu sıcaklığa ulaşmasına izin veriyor. Ama tabii soğutması pek de iyi değil ancak bu bütçedeki çoğu laptop bu sıcaklıklara ulaşıyor.

Sorun şu ki 6800h ın Max sıcaklığı 95 derece.

3050 Ti modelini kullanıyorum memnunum. Bu dediğin sorunlar genelde 3060 modelinde yaşanıyor. Altına bir güzel stand alırsa hiçbir sorun olmaz.
staja gidiyor onun için genelde evde kullanmayacak

Bahsedilen sıcaklıklar Turbo modundayken ve laptopun altında yükselti yokken zar zor ulaşılan sıcaklıklar ki ulaştığında bile bir kere throttling olmadı. Performans modundayken ise maksimum 78 dereceyi gördüm.

Sorun şu ki 6800h ın Max sıcaklığı 95 derece.
GPU ve CPU'nun %100 kullanıldığı Stres testlerinde fan hızı sonda değilken gördüğünüz sıcaklıklar yüzünden Laptop 2-3 yıla pert olacak anlamına gelmiyor. Sıcaklık fazla geldiyse fan hızını arttırırsınız olur biter, veya Sessiz modda kullanabilirsiniz ki 80 dereceyi zar zor geçer. Ancak tekrar söylüyorum 92-93 derece Laptoplar için normal bir sıcaklık, evet sınırda fakat büyük bir sıkıntı yaratmıyor. Bu bütçedeki çoğu laptop bu sıcaklıklara ulaşır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı