19 cm el için 600 TL mouse önerisi

hihihi

Hectopat
Katılım
27 Mart 2021
Mesajlar
239
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elim tam 19 cm yani baya küçük ve ince parmaklarım var.Stressli bir insanım daha önce razer viper mini parçaladım ama o bana küçük gibi geldi küçük eller için olan bir mouse olduğu halde.Daha bütçem var fakat vermem çünkü buda büyük ihtimalle gidecek ama indirimde bir mouse varsa 1000tl verebilirim.Elim demir tutmaktan fazla nasırlı düzelmesi için sporda ve bilgisayar başında sargı sarıyorum ve temastan kaçınıyorum ona göre yüzeyi fazla kaygan olmasın bezden kaymaması için.Kırılana kadar kullanıp üst düzey modele geçerim ona göre fazla bir kalite aramıyorum zaten bütçe çok az.
 
Elin 19 cm ise Viper Mini'nin küçük gelmesi normal. Elin küçük değil büyük. SteelSeries Prime öneririm.
Arkadaşlarlım elin küçük diyorlardı meğer dalga geçiyorlarmış bende o modeli düşünüyorum zaten ilerde üst segment bir şey alacağım.Aslında razer deathadder essential düşünüyorum görünüşü iyi ama kalitesiz gibi bu ürünü alacağım gibi.
 
Arkadaşlarlım elin küçük diyorlardı meğer dalga geçiyorlarmış bende o modeli düşünüyorum zaten ileride üst segment bir şey alacağım. Aslında Razer DeathAdder Essential düşünüyorum görünüşü iyi ama kalitesiz gibi bu ürünü alacağım gibi.

Essential'ın tekerleği bozuluyor bir süre sonra. Tavsiye etmem.
 

Geri
Yukarı