Steam 19 gündür iade yapmıyor!

• Konuyu başlatan Pledo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 299

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Hocalarım merhaba. Steam'in rezilliği sebebiyle buradayım. Bu konuda hediye atıldığında ne zaman gelir diye sormuştum. Hediye gelmeyince de 15 dakika içinde iptal ettik. 1545 TL gibi bir bakiyeden bahsediyoruz. Bugünü de tamamlamış olarak sayarsak toplam 20 gündür iade gelmedi.

Destek attırmıyor. Şimdi Steam'in direkt kendi mailine mail atacağız ama bu adamlar umursamıyor bile. Ne yapacağız? Bankayı arayıp görüştük yurt dışı aldığınız için bize gelmedi gibi bir şey dedi.

Hocalarım merhaba. Steam'in rezilliği sebebiyle buradayım. Bu konuda hediye atıldığında ne zaman gelir diye sormuştum. Hediye gelmeyince de 15 dakika içinde iptal ettik. 1545 TL gibi bir bakiyeden bahsediyoruz. Bugünü de tamamlamış olarak sayarsak toplam 20 gündür iade gelmedi.

Destek attırmıyor. Şimdi Steam'in direkt kendi mailine mail atacağız ama bu adamlar umursamıyor bile. Ne yapacağız? Bankayı arayıp görüştük yurt dışı aldığınız için bize gelmedi gibi bir şey dedi.

Bir şey yapamazsınız gibi duruyor dua edip desteğin geri cevap vermesini bekleyin.

Steam desteğe başvurun yazın oyunu iade ettim ama 20 gündür parası yatmadı diye oradakiler yardımcı olacaktır.

Steam desteğe yazın, durumu detaylı bir şekilde anlatın. Steam'in desteği her koşulda yardımcı oluyor. Steam iadeyi verdiyse bankanıza kalıyor olay.

Eski konunuzuda okudum fakat çok muallakta noktalar var, özellikle konu Steam olunca destek konusunda iyi oldukları kendi tecrübemlede başkalarından gördüğüm tecrübeylede sabittir. ''Destek attırmıyor'' derken neyi kastediyorsunuz mesela anlamadım ben şahsen? Paranın yatmaması bir kenara, olumsuzda olsa destekten herhangi bir cevap gelmemeside düşündürücü. Arkadaşınızın Steam hesabından açtığı Desteğin ve oyunun iade edildiğini gösteren kısmı Resimler ile atarmısınız?

Steam destek moderatörleri artık yeter ki kadar dönüş yapamıyor. Bunun sebebinin bilet yoğunluğundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bir kez daha ticket açın ve 19 gündür geri dönüş yapmadıklarını belirtin. Bende bu durumun bir benzerini yaşadım. 7 gündür iade yapmadılar sorunu çözmeyi 2. bir bilet açarak 7 gündür iade yapmadıklarını belirttim. Ancak böyle geri dönüş yaptılar.

Steam desteğe başvurun yazın oyunu iade ettim ama 20 gündür parası yatmadı diye oradakiler yardımcı olacaktır.
Steam desteğe yazın, durumu detaylı bir şekilde anlatın. Steam'in desteği her koşulda yardımcı oluyor. Steam iadeyi verdiyse bankanıza kalıyor olay.
Şimdi yazdık bakalım ne zaman geri dönüş alacağız.

Eski konunuzuda okudum fakat çok muallakta noktalar var, özellikle konu Steam olunca destek konusunda iyi oldukları kendi tecrübemlede başkalarından gördüğüm tecrübeylede sabittir. ''Destek attırmıyor'' derken neyi kastediyorsunuz mesela anlamadım ben şahsen? Paranın yatmaması bir kenara, olumsuzda olsa destekten herhangi bir cevap gelmemeside düşündürücü. Arkadaşınızın Steam hesabından açtığı Desteğin ve oyunun iade edildiğini gösteren kısmı Resimler ile atarmısınız?
Destekten her hangi bir geri dönüş almıyoruz demedim hocam. Desteğine yazmak için bir mail bulamadım, arayüzden desteğe yaz dediğimde garip garip ekranlara atıyor, hediyeler kısmında sorun var dediğinde o arayüze atmıyordu bizi. İnternetten mail bulup yazdık şimdi. İade edildiğini gösteren bir kısım yok. Yani biz hediyeler kısmına girince orada oyun karttan parası çekilmiş gönderilecek yazıyordu. Göndermeyince iptal ettik. Orda herhangi bir şey yazmıyor.

Steam destek moderatörleri artık yeter ki kadar dönüş yapamıyor. Bunun sebebinin bilet yoğunluğundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bir kez daha ticket açın ve 19 gündür geri dönüş yapmadıklarını belirtin. Bende bu durumun bir benzerini yaşadım. 7 gündür iade yapmadılar sorunu çözmeyi 2. bir bilet açarak 7 gündür iade yapmadıklarını belirttim. Ancak böyle geri dönüş yaptılar.
Şimdi yazdık, bir kaç gün içinde geri dönüş yapmazlarsa bir kere daha yazarız. Bizden fotoğraf istediğiniz kısmı tam özetler misiniz?

Şimdi yazdık bakalım ne zaman geri dönüş alacağız.

Destekten herhangi bir geri dönüş almıyoruz demedim hocam. Desteğine yazmak için bir mail bulamadım, arayüzden desteğe yaz dediğimde garip garip ekranlara atıyor, hediyeler kısmında sorun var dediğinde o arayüze atmıyordu bizi. İnternetten mail bulup yazdık şimdi. İade edildiğini gösteren bir kısım yok. Yani biz hediyeler kısmına girince orada oyun karttan parası çekilmiş gönderilecek yazıyordu. Göndermeyince iptal ettik. Orada herhangi bir şey yazmıyor.

Şimdi yazdık, birkaç gün içinde geri dönüş yapmazlarsa bir kere daha yazarız. Bizden fotoğraf istediğiniz kısmı tam özetler misiniz?

Mail üzerinde desteğe zaten yazmayın uygulama site içerisinde Steam destek var oraya yazınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı