The Fallen Angel
Megapat
@a.s.a.p rocky İşlemez.

Törene katılım olsun diye, boş olmasın diye.Çok merak ettiğim bir sorudur, neden okullar -resmi tatillerde bile- okula gelmemizi zorluyor?
Resmi tatilde kişinin tatil hakkını elinden almak normal bir şey olmamalı bence.
Ama sebep ne?
Gerçekten de dahiceymiş, tüm okul yönetimlerini ayakta alkışladımTörene katılım olsun diye, boş olmasın diye.
Resmi tatil değil mi nasıl giriyorlar özürsüz diye? Konuşun idareyle, resmi tatilde okula mı gelinir?Hocam haklısın vallahi. Eve geldim bir baktım 19 Mayısa özürsüz girmişler
Gerçekten saçmalık.
Bunlar üst seviye sınırı aşmışlar rezillik resmen.Hocalarla konuşuncada ,özürümü isterim, bize bağırıp çağırıp hakaret ediyorlar. Zaten sınırda bir devamsızlığım var iyice içine ettiler. Ben bu olay yaşanır diye önceki Cuma yani duyurunun yapıldığı tarih CİMER'e direk şikayet ettim hala dönüş olmadı.
CİMER'e kanıt da verin hocam. Kanıtlı bir şekilde şikayet edin.Hocalarla konuşuncada ,özürümü isterim, bize bağırıp çağırıp hakaret ediyorlar. Zaten sınırda bir devamsızlığım var iyice içine ettiler. Ben bu olay yaşanır diye önceki Cuma yani duyurunun yapıldığı tarih CİMER'e direk şikayet ettim hala dönüş olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.