19 ms gecikme süresi fazla mı?

Ahmetssskse

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Monitör almayı düşünüyorum ama alacağım monitörün input lag değeri 19 ms Valorant CS:GO gibi oyunlar için sizce yüksek bir değer mi? Ve en fazla kaç ms olması lazım bilgilendirirseniz sevinirim.
Bir de yüksek bir değer ise düşürmenin bir yolu var mı? ( monitörün tepkime süresi 1ms bundan bahsetmiyorum çoğu kişi bundan bahsettiğimi zannetmiş sanırım, ben input lag değerinden bahsediyorum)

Son düzenleme:
Merhaba. Monitör almayı düşünüyorum ama alacağım monitörün giriç gecikmesi 19 ms Valorant CS:GO gibi oyunlar için sizce yüksek bir değer mi? Ve en fazla kaç ms olması lazım bilgilendirirseniz sevinirim.
Bir de yüksek bir değer ise düşürmenin bir yolu var mı?

Rekabetçi oyunlarda düşük ms önemli. Esporcular bile 1 ms monitörlerde oynuyorlar. 19 ms benim için biraz fazla geldi ve düşürmenin tek yolu daha düşük msli bir monitör almak.

Piyasada 19 ms mönitörü ilk defa görüyorum, en düşüğü her zaman en iyisidir hocam.
Şimdi fark ettim hepimiz yanlış cevap verdik arkadaş input Lag'dan bahsediyor monitör Ms'inden değil.
Kullandığınız ekran kartı AMD ise Radeon ayarlarından gecikme önlemeyi açmak biraz da olsa azaltıyor. Onun harici kaliteli HDMI kablo kullanın, monitörünüzde panel hızı ile ilgili bir ayar var ise en hızlısına getirin. Ondan başka olarak kaliteli monitör almak en iyi çözümdür. @Ahmetssskse

Son düzenleme:
Piyasada 19 ms mönitörü ilk defa görüyorum, en düşüğü her zaman en iyisidir hocam.
Şimdi fark ettim hepimiz yanlış cevap verdik arkadaş input Lag'dan bahsediyor monitör Ms'inden değil.
Kullandığınız ekran kartı AMD ise Radeon ayarlarından gecikme önlemeyi açmak biraz da olsa azaltıyor. Onun harici kaliteli HDMI kablo kullanın, monitörünüzde panel hızı ile ilgili bir ayar var ise en hızlısına getirin. Ondan başka olarak kaliteli monitör almak en iyi çözümdür. @Ahmetssskse

Çok teşekkür ederim peki input lag değeri en fazla kaç olmalı bir bilginiz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı