19 TL’ye Satılan Windows 10 Lisansları Yasal Değil!

• Konuyu başlatan Silinen üye 106715
  • Başlangıç Tarihi
O fiyata satılan windows 10'un 2-3 ay sonra elinizde patlaması kaçınılmaz.
Mevcut keyleri tek müşteriye satmıyorlar

Ben 1 yıldır kullanıyorum. Bir problemini görmedim.

Korsan kullanacağınıza böyle key kullanın en azından zararlı yazılımlardan korunursunuz 15-20 TL kimseye koymaz. Sonuçta bu oyun gibi lüks de değil, işletim sistemi. Olmazsa olmuyor. Yine de elimden gelse orijinal alırdım herhalde.

Sosyalde belki de yıllardır kullanan var sorun yaşayan yok herhalde. Ayrıca mevcut keyi sadece 1 kişiye satabilirler Çünkü 1 kod sadece bir bilgisayarda çalışıyor

WebTekno'ya gerek yok ben Microsoft'la görüşüp burada bir konuya yazmıştım. Lütfen beni takip edin boşverin Webtekno'yu .
Sosyalde belki de yıllardır kullanan var sorun yaşayan yok herhalde. Ayrıca mevcut keyi sadece 1 kişiye satabilirler Çünkü 1 kod sadece bir bilgisayarda çalışıyor
Eminim en az 10 kişiye satıyorlar çünkü biz 3 arkadaş aynı keyi kullanıyoruz, bir problem olmuyor.

Bu doğruysa Microsoft'un sitesinden almak mecburiyetinde miyiz?

Ortalıkta ucuza satılan keyler aslında microsoft tarafından kar amacı gütmeyen eğitim amaçlı okul, yazılım testi yapan vb kişi ve kuruluşlara ücretsiz verilen keylerdir. Bu kodlar belli marka/model/mac vs tanımlı şekilde verilir. Satan kişide muhakkak bilgisi vardır bunların, Microsoft desteğe ulaşıp gerekli bilgileri verdiğinizde, mevcut key bloke edilir ve size başka key verilir ve yeni key 2. ye satılır. İlk keyi kullanan arkadaş sağ altta activate windows yazısını görünce kabak gibi kalır

O ürünü aldığınızda her zaman risk vardır. Korsan yazılım mı yoksa başka türlü mü kullanırsınız bilemeyeceğim.

Edit: ayrıca 1000 tl ler falan nereden çıktı? 300-400 tl arası dvd hali var

WebTekno;Kanka 12 bin PİNG'le oynuyorum şşşşt çaktırma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…