FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 30 Mayıs 2020 #31 KMS'den daha iyi olduğu kesindir herhalde. Win 10 Pro'nun 570-1200TL arası olduğu şu günlerde, nasıl almamızı bekliyorsun güzel Microsoft reis.
KMS'den daha iyi olduğu kesindir herhalde. Win 10 Pro'nun 570-1200TL arası olduğu şu günlerde, nasıl almamızı bekliyorsun güzel Microsoft reis.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.229 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mayıs 2020 #32 @FearlyGhost almamak da bir seçenek elbet Yıllardır kendi sitelerinden indirdiğim deneme sürümünü kullanıyorum, bir yamuğunu görmedim
@FearlyGhost almamak da bir seçenek elbet Yıllardır kendi sitelerinden indirdiğim deneme sürümünü kullanıyorum, bir yamuğunu görmedim
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 30 Mayıs 2020 #33 Shimada Sensei dedi: @FearlyGhost almamak da bir seçenek elbet Yıllardır kendi sitelerinden indirdiğim deneme sürümünü kullanıyorum, bir yamuğunu görmedim Genişletmek için tıkla... Tabiki de öyle. Ama şu "Windows Etkinleştir" yazısı sinirimi bozuyordu be hocam. Düşünsenize 6000 TL'lik sistem kullanıyorsun, orada Windows Etkinleştir yazıyor ahah Bende bastım 30TL'ye aldım. Yamukluğunu görmedim çok şükür keyin.
Shimada Sensei dedi: @FearlyGhost almamak da bir seçenek elbet Yıllardır kendi sitelerinden indirdiğim deneme sürümünü kullanıyorum, bir yamuğunu görmedim Genişletmek için tıkla... Tabiki de öyle. Ama şu "Windows Etkinleştir" yazısı sinirimi bozuyordu be hocam. Düşünsenize 6000 TL'lik sistem kullanıyorsun, orada Windows Etkinleştir yazıyor ahah Bende bastım 30TL'ye aldım. Yamukluğunu görmedim çok şükür keyin.
ben iskender Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 447 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2020 #34 utkuversus dedi: Türkiye pahalı bir ülke. Unutmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Haklısınız özellikle teknoloji konusunda.
utkuversus dedi: Türkiye pahalı bir ülke. Unutmayın lütfen. Genişletmek için tıkla... Haklısınız özellikle teknoloji konusunda.