19 yaşında sakal olmaması

• Konuyu başlatan dr1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 974
Yaşım 19 ve suratımda neredeyse hiç yok diyebilirim, bir bıyık da çıkıyor. Ne yapabilirim, ilaç takviyesi veya durumu hızlandıracak bir şeyler önerir misiniz?
Aynı durumu ben de ne yazık ki saçta yaşıyorum ve sene sonu askerden sonra ektirmeye karar verdim dostum dert edeceğin en son şey bence sakal olsun saçının değerini iyi bil benden söylemesi saç dökülmesi kadar berbat bir durum yok emin ol minoxil kullanabilirsin belki fayda sağlar ben de maalesef bu ilaca şuanda bağlı kaldım ne yazık ki :/ hem saç hem sakala işe yaradığı söyleniyor hocam

Yaşım 19 ve suratımda neredeyse hiç yok diyebilirim, bir bıyık da çıkıyor. Ne yapabilirim, ilaç takviyesi veya durumu hızlandıracak bir şeyler önerir misiniz?
Yaş 18 bi tane kıl tüy belirgin değil

Aynı durumu ben de ne yazık ki saçta yaşıyorum ve sene sonu askerden sonra ektirmeye karar verdim dostum dert edeceğin en son şey bence sakal olsun saçının değerini iyi bil benden söylemesi saç dökülmesi kadar berbat bir durum yok emin ol,

Evet o çok daha büyük dert umarım kurtulursun.

Yaş 18 bir tane kıl tüy belirgin değil.

Rahat ol kanka 2-3 tane çıkıyor işte 😄

Kral ne yaptın ilaç takviye falan kullandın mı bende 19'um hatta 4 ay sonra 20'ye gireceğim bende de yok gibi bir şey bende yaşımdan 3 yaş falan küçük gösteriyorum çok sıkıntı sosyal hayatta ne yapsam bilemiyorum minoxil varmış bayağı da kullanan var ama zamanla çıksa bile bırakınca dökülüyormuş benim derdim aşırı gür uzun olması değil yaşımı göstersem yeter ama böyle zor.

Kral ne yaptın ilaç takviye falan kullandın mı bende 19'um hatta 4 ay sonra 20'ye gireceğim bende de yok gibi bir şey bende yaşımdan 3 yaş falan küçük gösteriyorum çok sıkıntı sosyal hayatta ne yapsam bilemiyorum minoxil varmış bayağı da kullanan var ama zamanla çıksa bile bırakınca dökülüyormuş benim derdim aşırı gür uzun olması değil yaşımı göstersem yeter ama böyle zor.

Senin yaşlarda bende takardım. Sakal serumuymuş, yağlarmış vs hiçbirisi işe yaramadı. 28 yaşındayım, büyüyünce sakalın hiçbir işe yaramadığını anlıyorsun.

Senin yaşlarda bende takardım. Sakal serumuymuş, yağlarmış vs hiçbirisi işe yaramadı. 28 yaşındayım, büyüyünce sakalın hiçbir işe yaramadığını anlıyorsun.

Zaten nasıl desem 35 40 yaşından sonra sakal olmasa da olur ama bu yıllarda olmasını isterim ne kadar sosyal ortamlarda ne çok çekincen veya atılgan birisi değilim bazen tanımadığım insanlar olur kaale dair alınmamak kısacası s...lenmemek yoruyor insanı.

Kanka hiçbir şey yapmadım hala sakalım yok 6 ay sonra bende 20'ye gireceğim umurumda değil artık açıkçası sakalsız olmak daha güzel bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı