Yaşım 20 ve 188'im. Ben 190 olmak istiyorum çünkü daha karizmatik duruyor. Bu yaşdan sonra olmaz ama çaresi var mıdır?
Cevabı kendi kendine vermişsin zaten niye soruyorsun ?Bu yaşdan sonra olmaz ama
Ne önemi var ki 188 uzun zaten, iş için falan mı?Yaşım 20 ve 188'im. Ben 190 olmak istiyorum çünkü daha karizmatik duruyor. Bu yaşdan sonra olmaz ama çaresi var mıdır?
Boy uzunluğu %99.9 genetiğe bağlıdır. Araştırmalar erkeklerin 22 yaşına kadar boyunun uzamaya devam ettiğini gösteriyor. Ameliyatlar ile boy 1-2 cm uzatılabiliyor fakat bu risk alınır mı orası size kalmış. Esneme hareketleri yapmak boyunuzu falan uzatmaz haberiniz olsun.Yaşım 20 ve 188'im. Ben 190 olmak istiyorum çünkü daha karizmatik duruyor. Bu yaşdan sonra olmaz ama çaresi var mıdır?
1.88 erkek mi olur, erkek dediğin en az 1.90 olacak!Ne önemi var ki 188 uzun zaten, iş için falan mı?
Ben araştırmalar erkeklerin 22 yaşına kadar boyunun uzamaya devam ettiğini gösteriyor. Ameliyatlar ile boy 1-2 cm uzatılabiliyor fakat bu risk alınır mı? Orası size kalmış. Esneme hareketleri yapmak boyunuzu falan uzatmaz haberiniz olsun.
Boy uzunluğu %99.9 genetiğe bağlıdır. Araştırmalar erkeklerin 22 yaşına kadar boyunun uzamaya devam ettiğini gösteriyor. Ameliyatlar ile boy 1-2 cm uzatılabiliyor fakat bu risk alınır mı? Orası size kalmış. Esneme hareketleri yapmak boyunuzu falan uzatmaz haberiniz olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.