1900-2000 TL işlemci ve anakart önerisi

Darboğaz olmaz. RX570'ten bahsediyoruz. 560 değil. İşlemci darboğazı da ekran kartı darboğazı da olmaz. Merak etmeyin. Hem paranız var. İleriye dönük olsun. İleride 3050Ti falan takarsınız.
Darboğaz mı olur? 10400F RTX3060 Ti ile bile zar zor darboğaz yapıyor.
Ekran kartı darboğazından bahsetmiş sanırsam.
 


Arkadaşın bütçesi var neden 10100F öneriyorsunuz?
bende böyle düşünmüştüm fakat rx 570 4gb ile darboğaz yapacağı söyleniyor. o yüzden kararsız kaldım
 
Yapmaz hocam. Merak etmeyin.

İkimiz de aynı şeyden bahsediyoruz ama birimiz işlemci demişiz, diğerimiz ekran kartı. :D

Ekran kartı daha doğru sanırsam.
Genelde işlemci çok kullanıldığında darboğaz deniyor ya o tersini ima ettiği için öyle dedim iddialı değilim sen haklı ol :)
sağolun hocam. o zaman gönül rahatlığı ile i5 10400f rx 570 4gb ile oyun oynayabilirim
RAM filan DDR3 ise onları da hesaba katıp tabii oynayabilirsin. İlerde sistemi satmam yükseltirim diyorsan.
 
Genelde işlemci çok kullanıldığında darboğaz deniyor ya o tersini ima ettiği için öyle dedim iddialı değilim sen haklı ol :)

RAM filan DDR3 ise onları da hesaba katıp tabii oynayabilirsin. İlerde sistemi satmam yükseltirim diyorsan.
ddr4 8gb 3000 mhz alırım diye düşünüyorum
@maplimehmetcan Evet oynayabilirsiniz.

Anakart olarak bu daha iyi olur ama bütçenizi biraz aşar:

teşekkür ediyorum zamanı gelince bunu da düşünürüm
platform da yeniyim neyi nasıl yaptığımızı bilmiyorum öğrenmeye çalışıyorum kusura bakmayın hepiniz
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı