1900-2000tl arası notebook önerisi

Costinha Savazzi

Hectopat
Katılım
4 Şubat 2014
Mesajlar
3
Selamlar. Elimde bulunan bütçe max 2000tl. Ve ben oyun oynamayı çok seven biriyim. Daha önce amd işlemcili toshiba laptop kullandım. Aşırı oyun ve işlemci ısınmasından dolayı laptop'lardan nefret ettim. Fakat yinede laptop'un çok kullanışlı olmasından ötürü bana önerebileceğiniz (şubat ayı 6notebooklarına baktım fakat fiyat ve performans olarak tam aradığımı bulamadım bu yüzden yazıyorum) iyi bir notebook var mı? Pek fazla notebook kullanmadım. Sadece toshiba kullandım. Herkesin bildiği genel şeyleri bilirim. Casper çöptür, hp çok ısınır vs. =) Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu makine yine fena değilmiş. Benim bulduklarımın işlemcileri iyi olsa ekran kartı kötü çıkıyordu. Benim merak ettiğim bu gf gt740m ekran kartı genelde hep 64bit olarak mı bulunuyor? Ayrıca oynamak istediğim oyunların çoğu yüksek grafik olarak zaten orta seviyede oynanabiliyor. Benim istediğim ömrü iyi olsun çok ısınmadan dolayı fan arızası veya işlemci arızası vermesin.

- - - Güncellendi - - -

http://www.teknosa.com/urunler/125032721/hp-pavilion-15-n005st-e9l06ea-notebook

Bu makina nasıldır peki? Yani beni memnun eder mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bit önemli degil. Bunun birçok örnegi var. Mesela 128 bit ekran kartı 256 bit ekran kartından da hızlı. Gt740m orta sınıf bir karttır işinizi görür.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı