1900 Euro sistem sistem tavsiyesi

Bütçe
1900

xarresa

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Almanya'da yaşıyorum. En son 5 yıl önce kendime bir kasa toplamıştım. O zamanlardan beri piyasaya biraz uzağım. Bilgim ve araştırmalarım dahilinde amazon.de sitesinden bu sistemi topladım. Siz de amazon.de sitesinden önerilerinizi yaparsanız benim için iyi olur. Önerilerinizi veya değiştirmem gerektiğini düşündüğünüz parçaları bekliyorum. Bütçem 1900 euro fakat biraz aşarsak sorun olmaz.
amazon sistem 2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Almanya'da yaşıyorum. En son 5 yıl önce kendime bir kasa toplamıştım. O zamanlardan beri piyasaya biraz uzağım. Bilgim ve araştırmalarım dahilinde amazon.de sitesinden bu sistemi topladım. Siz de amazon.de sitesinden önerilerinizi yaparsanız benim için iyi olur. Önerilerinizi veya değiştirmem gerektiğini düşündüğünüz parçaları bekliyorum. Bütçem 1900 euro fakat biraz aşarsak sorun olmaz.Eki Görüntüle 1317019
Almanyada ki ram fiyatlarından bi haberim, ancak 16 gb yerine 32 almanız iyi olacaktır. 16 gb gayet yeterli ancak, neticede ekonomiden faydalanmakta yarar var 😃

Merhaba arkadaşlar. Almanya'da yaşıyorum. En son 5 yıl önce kendime bir kasa toplamıştım. O zamanlardan beri piyasaya biraz uzağım. Bilgim ve araştırmalarım dahilinde amazon.de sitesinden bu sistemi topladım. Siz de amazon.de sitesinden önerilerinizi yaparsanız benim için iyi olur. Önerilerinizi veya değiştirmem gerektiğini düşündüğünüz parçaları bekliyorum. Bütçem 1900 euro fakat biraz aşarsak sorun olmaz.Eki Görüntüle 1317019
Vay bee bence daha iyisini de alabilirsiniz 😀

DDR5'e geçme imkanınız var mı?

Son düzenleme:
İşlemci ve ekran kartı olduğu gibi kalsın.
SSD: WD_BLACK SN750 SE
Kasa: P500a ve kasanın önü için 2 adet fan: Phanteks SK140
Sıvı soğutucu: ARCTIC Liquid Freezer II 360
RAM: Overclock yapabilirim derseniz 3200MHz, yapamam derseniz 3600MHz olanı alın. (overclock konusunda Sosyal'de yardımcı olurlar, 30 euro fazladan vermeye değmez.)
Wi-Fi şart değilse bu versiyonu alabilirsin. MSI PRO Z690-A DDR4
PSU: Corsair RM850x
Bu şekilde 1929 euro yapıyor.

Değişen parçaları neden değiştirdiniz acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı